Concertele Guns N' Roses, între zvonuri şi realitate

Concertele Guns N' Roses, între zvonuri şi realitate

După ce duminică presa anunţa că toate concertele trupei rock Guns N' Roses au fost anulate, informaţia fiind preluată de pe pagina de Twitter a solistului Axl Rose, astăzi, organizatorii anunţă că poate fi vorba despre un zvon, iar turneul s-ar desfăşura conform programului.

Între timp, fanii se întreabă de ce nu a fost şters nici până acum anunţul de pe pagina de Twitter a vocalistului formaţiei. "All upcoming Guns N' Roses dates are officially cancelled. Please contact your place of purchase for any refunds" ("Toate concertele Guns N' Roses sunt anulate oficial. Vă rugăm să vă adresaţi distribuitorilor de bilete din ţara dumneavoastră pentru a vă primi banii înapoi"), este ultima postare pe pagina de Twitter a lui Axl Rose.

Billboard are dovada

Site-ul Billboard a publicat, astăzi, o serie de argumente scurte prin care s-a încercat să se demonstreze că informaţia potrivit căreia concertele Guns N' Roses au fost anulate este falsă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Rose nu este activ pe Twitter, iar aceasta este prima postare din ultimele trei luni. Celelalte mesaje au fost distribuite prin iPhone, în timp ce aceasta din urmă a fost trimisă prin telefonul mobil. De asemenea, este foarte interesant modul în care a fost scris în limba engleză cuvântul "Cancelled"", scrie Billboard.

Organizatorii Reading and Leeds Festivals, din Marea Britanie, unde formaţia rock este programată să cânte pe 27 şi 29 august, au declarat că au primit un comunicat oficial din partea reprezentanţilor trupei prin care erau infirmate toate zvonurile despre anularea concertelor. Aceeaşi sursă precizează că adresa de Twitter a vocalistului formaţiei Guns N' Roses a fost piratată, iar toate zvonurile sunt nefondate. Românii, în aşteptare

D&D Entertainment, organizatorii din Romania ai concertului Guns N' Roses, sunt rezervaţi cu declaratiile şi spun că, din informaţiile pe care le deţin până în prezent, ar putea fi vorba despre o piratare a contului de Twitter al lui Axl Rose şi că aşteaptă un comunicat din partea managementului trupei.

În plus, pe site-ul oficial al formaţiei nu a fost postat până acum niciun anunţ care să facă referire la anularea concertelor.

Concertul Guns N' Roses de la Bucureşti este programat pentru data de 21 septembrie şi face parte din cadrul turneului mondial de promovare a albumului "Chinese Democracy", lansat în noiembrie 2008.