Realizarea proiectelor de hidroizolatii durabile implica utilizarea materialelor de calitate – adaptate tipului de hidroizolatie vizat – si modalitatile potrivite de aplicare pentru rezistenta sporita si garantia impermeabilizarii.

 

Lucrarile de hidroizolatie pot fi aplicate pe diverse elemente ale unei cladiri – fundatie si subsol, terase, pereti.

 

Pot fi realizate proiecte ample pentru acoperis sau terasa verde sau se pot hidroizola structuri industriale, precum fabrici, hale si alte spatii industriale de mari dimensiuni.  

 

  • Hidroizolatii fundatii si subsoluri

 

De cele mai multe ori, in Romania, perioadele cu precipitatii abundente provoaca inundatii, afectand puternic casele care nu sunt protejate prin intermediul materialelor utilizate la hidroizolare.

 

Infiltratiile de apa determina deterioroarea zidurilor, cauzand astfel igrasia si mucegaiul, ale caror efecte pot fi cu greu atenuate pe termen lung.

 

Prin lucrarile specifice de hidroizolatie se obtin structuri de rezistenta sigure, care protejeaza instalatiile electrice si determina cele mai bune conditii de trai pentru utilizatorii unei cladiri.

 

In mod ideal, lucrarile de hidroizolatie fundatie si subsol sunt efectuate in cadrul constructiei cladirilor, pentru protectia impotriva infiltratiilor de apa.

 

Acest tip de lucrari genereaza beneficii considerabile in privinta costurilor reduse ale resurselor utilizate pentru optimizarea temperaturii interioare.

 

  • Hidroizolarea spatiilor industriale

 

Cadrul in care se desfasoara activitatile industriale – hale, fabrici, depozite – impune otpimizarea conditiilor interioare de lucru: temperaturi potrivite pentru un  mediu de lucru sanatos, conditii asigurate de sistemele de hidroizolatii atat pentru fundatii, cat si pentru acoperisuri.

 

Pentru acest tip de cladire, expertii Milucon recomanda utilizarea sistemelor alcatuite cu membrane anti-condens si membrane PVC sau prin aplicarea aditivilor cu proprietati de impermeabilitate, special creati pentru beton. 

 

  • Proiecte acoperis sau terasa verde

 

Inverzirea spatiilor superioare ale cladirilor genereaza proiecte care aduc avantaje estetice, financiare si benefice mediului inconjurator si intregii comunitatii.

 

  • Terase verzi

 

Terasele cladirilor sunt spatii care sunt permanent supuse actiunii corozive ale conditiilor extreme de clima: precipitatii, inghet – dezghet, radiatii UV, vant puternic.

 

Proiectele de amenajare a unei terase verzi prin instalarea unui sistem complex creat prin aplicarea mai multor straturi protectoare si de hidroizolatie, asigura un mediu propice pentru vegetatia plantata.

 

Se realizeaza astfel un spatiu sigur care protejeaza si confera valoare cladirii, care poate fi amenajat in scop recreational, prin adaugarea elementelor de decor: mese si scaune, banci etc.

 

  • Acoperisuri verzi

 

Proiectele de acoperis verde reprezinta un concept raspandit in multe tari europene, ca o solutie de hidroizolatie care imbina functii estetice si functionale, prin protejarea acoperisurilor de conditiile climaterice extreme. Acoperisurile verzi pot fi integrate pentru orice tip de cladiri (cladiri rezidentiale, spatii industriale sau comerciale) indiferent care este unghiul de inclinatie al acoperisului.

 

  • Hidroizolarea peretilor

 

O cladire cu o structura de hidroizolatie completa este caracterizata de lucrari efectuate in subsol, fundatie si pereti.

 

Proiectarea si implementarea sistemelor de hidroizolatii pereti sunt procese benefice pentru izolare si reducerea infiltratiilor, evitandu-se crearea conditiilor pentru dezvoltarea mucegaiului si igrasiei, mentinand un spatiu uscat.

 

Prin efectuarea acestui tip de lucrari aplicate constructiilor se obtin calitatea si confortul interior a locative.

 

Cauti un partener de incredere pentru efectuarea lucrarilor de  hidroizolatii de calitate?

 

Compania Milucon iti asigura servicii performante in domeniul constructiilor civile si industriale de peste 10 ani si dispune de angajamentul expertilor sai specializati pe fiecare segment din domeniul lucrarilor de hidroizolatii si pardoseli.

 

Date de contact