Prima mare coincidenţă este legată de denumirea locului în care avionul s-a prăbulşit: Barcelonnette, în sudul Franţei, iar aeronava a plecat din oraşul spaniel Barcelona.

O altă coincidenţă foarte bizară, şi care poate constitui o adevărată polemică printer cei ce cred în teoriile consiraţiei, este legată de faptul că aeronava s-a prbuşi nu departe de oraşul Toulouse, aflat tot în sudul Franţei. Ei bine, în acest oraş se fabrică de ani de zile avioanele Airbus, printre care şi acest A320 care s-a prăbuşit de dimineaţă!

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 148 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză. Avionul aparţine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, scrie Le Figaro în ediţia electronică.