Bianca Draguşanu: "Ea a avut la nuntă o coafură cu care DA, o vedeam cu toţii. Nu mă aşteptam la un coc, iar partea de sus este mult prea "ascutiţă", în condiţiile în care Bianca oricum este suficient de înaltă! Un plus pentru cum sunt făcute buclele. Aşa DA. Denotă lejeritate şi naturaleţe!"

Raluca Pastramă: "Un look cu influenţe arăbeşti. Voalul mult prea gros, mult prea greu, o coafură ca nu spune nimic, ascunsă sub acel voal! Raluca Pastrama are un par superb..motiv pentru care îi sugerăm ceva mai tineresc.

Nicoleta Luciu: "Nu inteleg obsesia asta pentru aceste cocuri atât de umflate, foarte abordate în ultima perioadă. Nu a avantajat-o ataşarea acelui voal sub acel coc atât de mare! Nicoleta e o femeie frumoasă, preferam să-i schimb coafuraă. Poate ceva mai lejer, nişte bucle , excluzând din context voalul".

Alina Borcea: "Voalul supradimensionat + accesoriul acela opulent din păr, plus buclele acelea strânse foarte finisate dau un aspect mult prea încărcat! Dacă tot a optat pentru părul desfăcut, o vedeam cu părul semiondulat"