Într-o vreme în care fetiţele îşi doresc să ajungă fotomodele, iar băieţii vor să fie fotbalişti, Cleopatra Stratan a intrat în „jocul“ oamenilor mari, cu performanţe care ar putea face invidios şi un star internaţional.

După numeroase distincţii primite în România, după vânzărirecord, concerte sold-out, prezenţe în topurile internaţionale (Japonia, Italia, Spania sau Germania) şi cinci consemnări în Cartea Recordurilor (cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert live, cel mai bine plătită artistă tânără – 10.000 euro pentru o singură melodie, bani donaţi în scopuri caritabile, cel mai tânăr interpret care a primit trei Premii MTV, cea mai tânără interpretă care a avut un hit naţional), micuţa cântăreaţă nu îşi opreşte aici slalomul muzical şi lansează astăzi cel de-al doilea album din carieră, „La vârsta de cinci ani“.
 
Pe acest disc, Cleo le va vorbi din nou fanilor ei, mari şi mici, despre copilăria cea lipsită de griji, dar, în toată această joacă serioasă, nu va uita de „lecţiile de viaţă“.

Nouă piese şi o poveste

Una dintre surprizele pe care le pregăteşte micuţa artistă o reprezintă „vorbele de duh“, incluse pe coperta albumului: „La această vârstă, dacă ar fi să-i mulţumesc tatălui meu, i-aş mulţumi pentru că a înţeles la timp că un copil se educă atunci când stă de-a latul patului, nu de-a lungul“.
 
„Albumul va conţine 10 piese, de fapt, nouă piese şi o poveste. Trei dintre ele au influenţe hiphop şi sunt melodiile la care am lucrat cel mai mult: «Căţeluş cu părul creţ», «Melc-Melc» şi «Dăruieşte»“, spune Pavel Stratan, care a semnat muzica, orchestraţia şi textele.

Primul extras pe single este piesa „Zunea-Zunea“, al cărei videoclip a fost filmat zilele trecute, în regia lui Iulian Moga. În clip, Cleopatra şi prietenii ei, câteva animăluţe (câini, pisici, arici, raţe, capre, o maimuţică, un porc, o oaie), care au băut din „licoarea fermecată“, fac o petrecere şi se distrează împreună.

Sfârşitul lui 2008 se anunţă prolific pentru micuţa artistă, care va încheia anul cu un concert la Sala Polivalentă, pe 20 decembrie. „Concertul va fi cu mult mai vesel decât spectacolele susţinute până acum.

Un singur concert în acest an

În deschidere, Cleo va cânta piese de pe primul album, inclusiv melodia «Ghiţă», alături de un cor de copii, după care va interpreta piese noi, acompaniată de o trupă live. Ştie deja foarte bine piesele şi va avea nevoie de o singură repetiţie, împreună cu trupa“, spune Pavel Stratan.

Cleopatra a dorit ca la singurul ei concert din 2008 să fie invitaţi şi copii cu posibilităţi financiare reduse, orfani sau cu dizabilităţi şi să le ofere, astfel, un cadou de Crăciun.

ALBUM

„La vârsta de cinci ani“

Lansarea albumului „La vârsta de cinci ani“ va avea loc astăzi, de la ora 16.00, la noul magazin Diverta, de pe bulevardul Magheru, şi va fi însoţită de o sesiune de autografe pentru fanii micuţei cântăreţe. Primii 100 de cumpărători ai albumului vor câştiga automat câte un bilet la concertul Cleopatrei, din 20 decembrie. Biletele pentru spectacolul de la Sala Polivalentă vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 octombrie, în magazinele Diverta, la Sala Polivalentă, Sala Palatului, magazinul Muzica, Hard Rock Cafe şi on-line, pe www.ticketpoint.ro. www.myticket.ro, www.bilete.ro.