Eşecul usturător suferit de "U" Cluj la Târgu-Jiu, 2-6 cu Pandurii, în meciul de deschidere al noului sezon fotbalistic intern, a declanşat un adevărat război între Anamaria Prodan şi Claudiu Niculescu, preşedintele, respectiv antrenorul "şepcilor roşii". Tonul scandalului a fost dat de soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf, care l-a criticat dur pe tehnician după înfrângere, susţinând că echipa a arătat precum una din Liga a III-a. Niculescu n-a rămas dator şi şi-a ironizat şefa.

"Nu mă cred vreun Mourinho sau Guardiola, însă am, totuşi, 25 de ani de fotbal, dintre care 20 la nivel înalt. Ar trebui să se înţeleagă faptul că noi, la Cluj, încercăm să facem fotbal, nu «Tezaur Folcloric». N-am fost obişnuit să-mi spăl rufele în faţa camerelor de televiziune şi nici nu am de gând să fac asta. Întotdeauna am respectat femeile, dar cer acelaşi respect.

La Universitatea vrem să jucăm fotbal, nu să facem reality-show", a spus fostul atacant dinamovist. Replica antrenorului a scos-o din sărite pe Anamaria Prodan, care l-ar putea demite pe Claudiu Niculescu astăzi.
Totodată, preşedintele "şepcilor roşii" a continuat să-l atace pe "Clau-gol": "Degeaba are 20 de ani de fotbal, că nu i-a rămas nimic în cap. Orice conducător poate să-şi critice echipa, antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii, când n-ai Licenţa Pro. Iar dacă vorbeşte despre fotbal, Niculescu mai bine nu vorbeşte! Cred că e mai bine să mă lase pe mine să vorbesc, deoarece am aproape 40 de ani în TV şi destui în fotbal".