O petrecere de pomină a avut loc, în cinstea lui Emi Pian, chiar în locul în care și-a găsit sfârșitul tatăl său.

După ce a fost condamnat la închisoare, în anul 2017, la 3 ani și 8 luni, într-un dosar de șantaj și cămătărie, Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, interlopul din Clanul Duduianu a fost eliberat condiționat, de magistrații de la Judecătoria Sectorului 5, în septembrie 2019.

La poarta Peniteenciarului Rahova, el a fost așteptat cu șampanie și focuri de artificii, fără ca autoritățile să schițeze vreun gest în a opri petrecerea organizată în cinstea liderului, la care participa zeci de persoane.

Ironia sorții: în același penitenciar a murit, de inimă, tatăl lui Emi Pian, Nicoale Duduianu, după ce a aflat că fiul său a fost înjunghiat mortal.

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, zis „Pian”, a fost arestat pentru tentativă de omor, anul trecut.

În februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intenţionat cu maşina un bărbat.


Undă de șoc în Clanul Duduianu. O altă lovitură grea pentru celebrii interlopi

Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!


Emi Pian se afla în perioada de supraveghere, conform sentinței publicată pe portalul instanțelor, în 4 septembrie 2019.

„ În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite cererea de liberare condiţionată a petentului condamnat MOTOTOLEA FLORIN [….], în prezent încarcerat în Pnt. Rahova. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPÎ nr. 1095/2017 emis în baza st. pen. nr. 911/2017 a Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 8 luni închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 16.01.2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni.”, se arăta în minuta publicată pe portal.just.ro de Judecătoriei Sector 5.

În acest dosar, Emi Pian a fost condamnat, în 2017, în urma unei anchete care a pornit de la o partidă de barbut care a avut loc în 2016, într-o vilă din comuna Dobroești, județul Ilfov.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

De ce a murit Emi Pian? „O sa auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră! Şi IGP, şi Capitala!”

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează


Unul dintre jucători a pierdut o sumă importantă la joc, iar Florin Mototolea, l-a împrumutat cu 20.000 lei, pentru a continua jocul. Bărbatul a pus gaj o mașină Audi Q7, în contul împrumutului. După ce a pierdut toți banii, inclusiv împrumutul, proprietarul i-a cedat mașina lui Emi Pian, până la returnarea datoriei.

În momentul în care bărbatul și-a stins datoria, Florin Mototolea a refuzat să-i mai returneze automobilul, spunând că l-a vândut.

Astfel, proprietarul mașinii a sesizat Poliția.


„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Dosarul a fost trimis în judecată. Emi Pian a recunoscut acuzațiile, în ultimul său cuvânt, în fața instanței care l-a condamnat, dar a făcut apel la clemența judecătorilor.

El a arătat că are trei copii, un nepoțel de 2 luni și că s-a împăcat cu cel căruia i-a dat banii împrumut.

În fapt, așa cum reiese din ultima postare video a lui Florin Mototolea, Emi Pian are trei nepoți, ultimul, Bogdan, fiind prezentat, public, pe 27 iulie, într-o transmisie live.


Ispita Bianca Pop, mesaj sfâșietor la moartea lui Emi Pian: „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”

L-au găsit pe cuţitar şi l-au luat cu ei! Ce va face acum clanul Duduianu? Alertă