Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciriaco Sforza: „Steaua este favorită”
Ciriaco Sforza: „Steaua este favorită”

Ciriaco Sforza: „Steaua este favorită”

Ciriaco Sforza, antrenorul echipei Grasshopper Zurich, adversara Stelei în play-off-ul Europa League, a studiat jocul echipei din Ghencea şi a tras concluziile în privinţa şanselor de calificare în grupe.

Grasshopper Zurich a sosit astăzi după amiază la Bucureşti, pentru partida cu Steaua din manşa întâi a Europa League.
Meciul Steaua – Grasshopper Zurich e mâine seară, de la ora 20:45, în direct la ProTV.
"Publicul şi stadionul Stelei sunt de nivel european"
Fotbaliştii elveţieni au făcut cunoştinţă deja cu gazonul arenei din Ghencea, iar antrenorul Ciriaco Sforza, fostul mare internaţional, a dat primele declaraţii.
Sforza a lăsat impresia că ştie totul despre echipa pregătită de Ilie Dumitrescu.
"Steaua este o echipă foarte bună. Am observat-o şi stă foarte bine din punct de vedere tehnic. În plus au şi foarte mulţi jucători tineri. Publicul şi stadionul Stelei sunt de nivel european. O respectăm pe Steaua, dar nu ne este frică. Steaua este favorită.
"Îl ştiu pe Ilie Dumitrescu"
Noi avem o echipă tânără şi ne bucurăm că vom avea aceste două jocuri. Îl ştiu pe Ilie Dumitrescu, am jucat împotriva lui la Cupa Mondială. Este un fost jucător valoros şi mă bucur că îl reîntâlnesc aici. Nu cred că s-au schimbat foarte multe de când a venit noul antrenor.
Într-o echipă jucătorii sunt cei importanţi. Nu am venit să jucăm la 0-0, am venit să jucăm fotbal. La Zurich nu a fost aşa cald cum e aici, dar nu cred că ne va dezavantaja acest aspect", a spus Sforza.

Boris Smiljanic: "Şi noi avem o echipă bună. Suntem curioşi ce se va întâmpla şi va fi o provocare pentru noi să jucăm pe un stadion plin"