Ciprian Ciceu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1  din partea Re:Start România

Ciprian Ciceu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1  din partea Re:Start România

Tehnocratul Ciprian Ciceu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 și promite că va rezolva cele mai importante probleme ale cetățenilor dacă va câștiga alegerile locale programate în 27 septembrie.

Candidatul partidului nou-înființat de către Ramona Ioana Bruynseels în februarie 2020 este cunoscut în special pentru proiectele sale din România. Ciprian Ciceu îi învață pe oameni cum să tranzacționeze pe bursă (Futures și Options), precum și secretele din spatele industriei criptomonedelor în cadrul BeTrader Academy din Pipera.

Omul de afaceri care se bucură de peste 20 de experiență în domenii precum antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software, operațiuni și analize de decizie, printre altele, a lansat la finele anului trecut, prima criptomonedă privată cu capital românesc, în Dubai, cu ocazia Zilei Naționalei a României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trecutul lui Ciprian Ciceu este legat de Belgia, acolo unde familia s-a spetit muncind mai bine de 10 ani pentru a obține dreptul de reședință, pentru ca ulterior să deschidă un local cu specific românesc, care în timp s-a transformat într-un adevărat lanț de restaurante – „Mara”, de la Maramureș – care sunt frecventate de funcționari europeni, ambasadori și oficiali ai NATO.

Ciprian a lansat în Belgia două afaceri de succes în domeniul informatic, după ce a absolvit cursurile de la pridigioasa universitate Ecole Pratique des Hautes Etudes Commerciales din Bruxelles (EPHEC), însă el a mărturisit că a fost întotdeauna atras de România.

Specialistul în IT și Blockchain a dezvăluit care sunt principalele sale obiective: „Digitalizarea administrației, îmbunătățirea comportamentului funcționarilor față de cetățeni și reducerea birocrației trebuie să fie o prioritate pentru România.”

De altfel, Ciprian Ciceu a fost primul om politic din România care propune votul electronic prin intermediul tehnologiei Blockchain, încă din luna iulie a acestui an:

Blockchain-ul ne salvează de hârtii și semnături cu pixul, identifică persoana, deci nu mai pot vota și cei decedați, eficientizează procesul de strângere semnături și vot, asigură transparență totală, securizează imbatabil toate datele cetățenilor și creează astfel un precedent tehnologic care nu poate porni decât de la cea mai activă și mai dornică entitate care își dorește schimbarea PROFUNDĂ a României: RE:START ROMÂNIA”, a transmis Ciprian Ciceu.

Reformarea administrației locale și normalizarea comportamentului autorităților față de cetățeni, modificarea organigramei Poliției Locale, reducerea traficului și a poluării, asigurarea normelor de igienă în spitale și instituții publice, și adresarea problemelor civice primordiale ale unor familii din zona Giulești Sârbi – cum ar fi eliminarea gropilor de gunoaie ilegale, modernizarea ghenelor, asigurarea iluminatului public, delimitarea căilor ferate și asigurarea unor pasaje sunt câteva dintre principalele aspecte pe care dorește să le corecteze Ciprian Ciceu.

Candidatul Re:Start România pentru Primăria Sectorului 1 a lăsat să se înțeleagă faptul că nu va neglija problemele oamenilor din cauza actualei crize sanitare: „Bucureștenii nu trec prin cele mai bune momente. Nu ne putem preface că trăim vremuri normale. De aceea, nu fac promisiuni care nu vor putea fi îndeplinite din cauza crizei economice care ne paște, dar vă asigur că voi demara tot ce am propus în programul electoral” a spus candidatul partidului Re:Start România pentru Primăria Sectorului 1.