Evenimentul Zilei > Politica > Cioloș a RECUNOSCUT TOTUL despre familia sa: „Să mă judece…”
Cioloș a RECUNOSCUT TOTUL despre familia sa: „Să mă judece…”

Cioloș a RECUNOSCUT TOTUL despre familia sa: „Să mă judece…”

Dacian Cioloș a confirmat zvonurile referitoare la propria familie, după scandalul privind înființarea partidului său de către fiul unui fost securist.

Dacian Cioloș a recunoscut, într-un interviu pentru Pressone.ro, că tatăl său a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora sa este angajată a Direcţia Generală de Protecţie Internă (DGPI).

„Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Și nu văd de unde ideea de zvonuri. La fel, dacă cineva vrea mă analizeze pe mine, îl rog să îmi analizeze activitatea, și nu altceva.

Să mă judece pentru ceea ce fac eu, pentru ceea ce spun eu și pentru ceea ce reprezint. Altfel, societatea românească nu va ieşi din tendința de a arunca suspiciune pe orice proiect care se întremează.

E foarte curios! Tatăl meu e decedat de 20 de ani. Eu ocup responsabilități publice de mulți ani. N-a deranjat pe nimeni, nici o clipă, și n-a fost nici o problemă când am obținut rezultate bune la Ministerul Agriculturii sau când am fost nominalizat comisar european și am obținut anumite lucruri pentru România.

Atunci n-a deranjat pe nimeni! Acuma se încearcă să se arunce cu noroi, ca să se inducă tot felul de suspiciuni pentru lucruri firești, pentru lucruri normale într-o societate de oameni normali", a precizat Cioloş.