Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama Elodiei, DIALOG tulburător cu Cioacă. REGRETUL poliţistului şi cuvintele care DEZVĂLUIE cel mai mare MISTER
Mama Elodiei, DIALOG tulburător cu Cioacă. REGRETUL poliţistului şi cuvintele care DEZVĂLUIE cel mai mare MISTER

Mama Elodiei, DIALOG tulburător cu Cioacă. REGRETUL poliţistului şi cuvintele care DEZVĂLUIE cel mai mare MISTER

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a dezvăluit o discuţie tulburătoare avută cu poliţistul Cioacă, cel care face închisoare pentru uciderea fostei sale soţii.

Mama victimei a redat ultimele cuvinte pe care cei doi şi le-au schimbat şi afirmă că o implicare puternică a avut şi mama poliţistului.

“Cioacă m-a sunat atunci, după câteva zile de la dispariţia Elodiei. Eram pe drum, că nu prea stăm acasă că avem treburi. Şi plângea de nici nu înţelegeam. Am oprit maşina ca să pot înţelege ce zice şi îmi spunea că toată viaţa a făcut ce a vrut şi că acum a ascultat de părinţi şi uite ce a făcut, că o să se arunce în prăpastie cu maşina şi că nu o să o mai văd pe Elodia niciodată. Nici vie, nici moartă! Şi atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Dar normal că nu mi-a zis nimic.

Cu zece zile înainte de tragedie, m-a sunat mama lui şi mi-a zis că Elodia o să mănânce o bătaie soră cu moartea. Un om normal nu poate să spună aşa ceva, eu nici nu am luat-o în seamă”, a declarat Emilia Ghinescu la Antena Stars.