Prin această măsură de prevenție, CINEMAX dorește să își arate sprijinul său față de eforturile autorităților publice de limitare a răspândirii Coronavirusului în rândul populației, prin evitarea spațiilor publice, în formă absolută. Acesta este singura soluție eficientă de prevenție, în acest moment. Prin închiderea cinematografului, conducerea CINEMAX îi roagă pe toți iubitorii de film să evite spațiile închise și aglomerate și să respecte toate regulile de igienă și dezinfecție impuse de autorități.

„Hotărârea luată întărește măsurile deja adoptate de Guvernul României și de Ministerul Sănătății de prevenție, informare și dezinfectare, deja implementate în cadrul cinematografului. Mai mult decât atât, CINEMAX își asumă responsabilitatea și solidaritate față de siguranța vizitatorilor noștri, a angajaților, cât și a colaboratorilor și a partenerilor, fiind alături de societatea civilă și privată în această situație dificilă.” a declarat Claudia Gheorghe, Marketing Manager.

Cinematograful anunță că, urmare a acestei măsuri, contravaloarea biletelor vândute pentru proiecțiile vitoare va fi rambursată în totalitate.