Potrivit informațiilor prezentate de Antena3, cazul ridică mari semne de întrebare, fractura logică fiind neconcordanța dintre ziua accidentului, mai exact 30 octombrie 2017 și faptul că, a fost înregistrat abia pe 2 februarie 2018. Așadar, cine a șters accidentul din baza de date a poliției, deoarece acesta a fost anunțat clar pe 30 octombrie de către polițiștii din cadrul Centrului Infotrafic.

Accidentul, RAPORTAT, apoi ȘTERS?

Autostrada A1, Bucureşti – Piteşti este blocată din cauza unui accident extrem de grav în urma căruia o persoană a încetat din viaţă, snunțau polițiștii de la Infotrafic, pe 30 octombrie 2017.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti al Autostrăzii A1, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 55, în care un autoturism a lovit un pieton, ca urmare a traversării neregulamentare de către acesta din urmă", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Traficul este oprit pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, mai spune sursa citată.

Potrivit informațiilor existente până în acest moment, ofiterul de la SPP- cel care a produs accidentul- era in timpul lui liber și conducea mașina personală. Pe 2 februarie dosarul a plecat la Parchetul Judecătoriei Găești la Parchetul Militari. Din informațiile prezentate la Sinteza Zilei, ofițerul SPP ar fi un protejat al sistemului, fiind ofițerul de protecție al fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu. Rămâne de văzut de ce ancheta a bătut pasul pe loc și de ce accidentul mortal a fost șters din octombrie și raportat abia pe 2 februarie.

În tot acest timp, soția celui care a fost accidentat mortal își caută dreptate și își plânge soțul.

„Era șase jumate, după nu ne-a mai răspuns. M-a sunat băiatul și mi-a spus. Patronul s-a dus acolo, dar l-a sunat pe băiat. L-am văzut după accident: Era rupt, cusut ca o păpușă. Avea cap rupt. Cît a stat pe masă a început să se desfacă. (…)Haine pline de sânge. Tot șeful mi-a spus că la capotă s-a făcut uite așa până la motor. Nu m-a căutat nimeni. Să vină să-mi spună cum s-a întâmplat, cum l-a luat, cum s-a făcut accidentul ca să știu. Chiar îl rog să vină să-mi spună. Nimeni nu-l mai aduce înapoi. Eu zic că e ceva aici, altfel m-ar fi anunțat”, a declarat soția victimei pentru Antena 3.