Cine este Stormy Daniels, femeia care îl poate „îngropa” pe Trump

Cine este Stormy Daniels, femeia care îl poate „îngropa” pe Trump Sursa foto: Arhiva EvZ

Stormy Daniels a devenit celebră și pentru publicul european după presupusa sa idilă cu fostul președinte american Donald Trump. Afaceristul ar fi plătit-o cu 130.000 de euro pentru a ascunde faptul că au întreținut relații intime.

Cine este Stormy Daniels

Doar că, suma respectivă ar fi provenit din fondurile campaniei electorale din 2016, iar legislația americană interzice efectuarea plăților în alt scop decât cel prevăzut în lege. Astfel, Donald Trump a fost nevoit să dea cu subsemnatul în fața judecătorilor, într-un procesc în care deznodământul este așteptat cu sufltul la gură de eletoratul de peste Ocean.

Stormy Daniels s-a remarcat pe lângă activitatea profesională și prin replicile dezinvolte pe care le livrează celor care o acuză că ar fi o femeie de moravuri ușoare. Se poate spune că Stormy Daniels a intrat în istorie odată cu procesul penal în care este implicat Donald Trump. Cel din urmă râmâne în posteritate drept primul președinte împotriva căruia s-a deschis un proces penal.

Însă, cazul nu este singular. Bill Clinton a trecut printr-un caz similar cu Monica Lewinsky, doar că cea din urmă nu a fost vedetă în filme pentru adulți, iar Clinton a fost sancționat de opinia publică și nu de instanță.

Ne puteți urmări și pe Google News
Trump, Joe Biden

Donald Trump. Sursa: captura video C-SPAN

130.000 de dolari pentru a-i închide gura

Că tot am adus în discuție instanță, Donald Trump este acuzat că omis cu bună intenție o plată în valoare de 130.000 de dolari din fondul de campanie pentru a cumpăra tăcerea starletei. Banii ar fi ajuns la Stormy Daniels prin intermediul avocatului Michel Cohen, care a devenit la rândul lui inculpat în același caz.

Cu toate acestea, Trump a pledat nevinovat la toate cele 34 de capete de acuzare, printre care și falsificare documentelor fiscale. Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a declarat pe rețelele sociale că va depune mărturie împotriva fostului președinte. Apărarea omului de afaceri nu a reușit să blocheze mărtria actriței pentru filme XXX.

Stormy Daniels

Sursă foto: Arhiva EvZ

Stormy Daniels, o femeie fără inhibiții

Stormy Daniels a declarat într-un documentar că a fost atacată în mediul online de suținătorii lui Donald Trump, dar acest lucru nu a împiedicat-o sp-l ridiculizele pe cel care se presupune că i-a trecut prin pat.

„O reţea importantă a cheltuit o mulţime de bani pentru a face un documentar despre mine. ŞI am ajuns să depun mărturie împotriva lui tiny. Uitaţi-vă la mine! Trăiesc visul american în timp ce fac o meserie pe care o iubesc!", a scris Daniels pe reţelele sociale.

În 2020 starleta a pășit în lumea media. Și-a lansat propria emisiune „Spooky Babes”, în care Stormy Daniels cercetează cazuistica paranormală cu „locuințe bântuite”. A cochetat și cu politica la un momendat, a încercat să obțină un scaun de senator ba din partea democraților ba din cea a republicanilor.

Stormy Daniels

Sursa foto: Arhiva EvZ

Actrița a fost abuzată sexual în copilărie

Actrița a mai declarat că a avut o copilărie marcată de sărăcie și agresiuni sexuale. În lipsa unei imgini paterne a fost nevoită să facă streaptease, în ciuda fapului că era un elev de nota 10 și editor la ziarul liceului, spune Daniels într-un interviu din 2021, acordat pentru Vice News.

În industria filmelor pentru adulți a intrat în 2022. Iar prestația i-a adus premii și roluri în emisiuni sau filme ca precum "The 40-Year-Old Virgin" şi "Knocked Up. Procurorii susțin că Donald Trump ar fi plătit-o după ce actrița a difuzat un clip din „Access Hollywood”, în care fostul președinte  s-a lăudat că statutul de VIP poate să abuzeze sexual femeile.

O afirmație care a pus la îndoială șansele de a câștiga alegerile pentru Casa Albă și intens criticată de electoratul feminin. Însă, avocații au explicat că plata a fost efectuată pentru a-și proteja familia și companiile. Nicidecum campania electorală. Stormy Daniels este măritată cu un actor din aceeași industrie. Are o fată minoră și administrează o fermă de cai, potrivit Reuters.