Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cine credea? Ultimele vești despre Mario Iorgulescu scot la suprafață o poveste…
Cine credea? Ultimele vești despre Mario Iorgulescu scot la suprafață o poveste…

Cine credea? Ultimele vești despre Mario Iorgulescu scot la suprafață o poveste…

Pe cine ar fi mirat dacă vulcanica Oana Zăvoranu și teribilistul Mario Iorgulescu, cel care a provocat un accindet soldat cu moartea unui tânăr de 22 de ani, s-ar fi „combinat”? Deși vârstele lor sunt distanțate de aproape două decenii, puștiul că nu e deranjat de acest aspect.

Conform celor de la cancan.ro, în anul 2014, fiul președintelui LPF ar fi încercat din răsputeri să-i atragă atenția vedetei. La vremea aceea, Mario abia împlinise 18 ani, deci abia își dăduse ghiozdanul jos din spate și nu a reușit să-i atragă privirea Oanei Zăvoranu. Însă conform aceleiași surse, în luna februarie a anului trecut cei doi s-au intersectat într-un club de fițe din București. Acela a fost momentul în care Mario Iorgulescu nu a mai ezitat și a trecut direct la fapte.

 „Este un tip curtenitor, m-a luat de umeri”

„A venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a încercat să îmi capteze atenţia. Eu nu l-am luat ca pe un potenţial iubit… Pe Mario l-am văzut ca pe un admirator, nu ca pe un potenţial iubit”, a explicat Oana Zăvoranu, care a fost, se pare, amuzată de micul macho man.

În trecut, Mario Iorgulescu recunoștea și el faptul că s-a simțit atras de Oana Zăvoranu.  „Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea. Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru”, a spus Mario Iorgulescu, despre Oana Zăvoranu.

În prezent, Mario Iorgulescu s-ar afla la în Italia, la tratament, după ce a omorât un om, într-un accident de mașină. Băiatul de bani gata consumase droguri înainte de a se urca la volan și de a comite tragedia.