Potrivit CNN, The Telegraph și Daily Mail, din primele date oferite publicității, victimele provin din următoarele țări:

Germania

Cel puțin 67 de nemți, dintre care 16 elevi din Haltern, care călătoreau împreună cu doi profesori, au urcat în Airbus. Copiii se întorceau acasă după o săptămână petrecută la Llinars del Valles, un orășel de lângă Barcelona. Părinții elevilor din Haltern, apropiații și oficialitățile orașului sunt în stare de șoc.

Teatrul de operă Gran Teatre del Liceu din Barcelona a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că doi soliști din Germania, implicați în opera Siegfried, Oleg Bryjak și Maria Radner, și-au pierdut viața în dramaticul accident aviatic. Maria Radner se întorcea în Germania natală împreună cu soțul său și bebelușul lor de câteva luni.

Marea Britanie

Se pare că mai mulți cetățeni britanici s-au îmbarcat pentru zborul cu numărul 4U 9525, au precizat oficiali ai Ministerului britanic de Externe. Deocamdată există date certe doar despre o femeie de origine spaniolă care locuia la Manchester. Marina Bandres Lopez-Belio, 37 de ani, se întorcea din Jaca, orașul său natal, unde participase la înmormântare. Împreună cu ea, în avionul morții, a urcat și copilașul său de doar șapte luni. Potrivit unui apropiat, Marina Lopez-Belio se îmbarcase pentru Dusseldorf pentru că nu reușise să prindă un zbor direct către Manchester.

Japonia

Potrivit ministrul japonez de Externe, pe lista pasagerilor apar și numele a doi bărbați din Japonia, dar se fac încă investigații pentru a se afla cu exactitate dacă Satoshi Nagata și Junichi Sato se aflau realmente la bord în momentul producerii accidentului. Nagata și Sato erau rezidenți la Dusseldorf.

Columbia

Doi columbieni, María del Pilar Tejada și Luis Eduardo Medrano, și-au pierdut viețile în accidentul din Alpii francezi, a precizat ministrul de Externe din Columbia. Medrano avea 36 de ani, era arhitect și lucra în Guineea Ecuatorială. Maria Tejada, o economistă în vârstă de 33 de ani, fusese la Barcelona să-și viziteze soțul și se întorcea în Germania unde era doctorandă.

Australia

Cel puțin doi australian se îmbarcaseră în Airbus, precizează ministrul australian de Externe, Julie Bishop. ”Din păcate, pot confirma că doi cetățeni australieni, o mamă și fiul ei, din Victoria, se aflau la bord”, a declarat Bishop.

Argentina

Oficialii argentinieni au anunțat, la rândul lor, prezența la bord a doi conaționali. Mai mult informații nu au fost oferite.

Olanda

Ministrul olandez de Externe a precizat că cel puțin un olandez se afla în avion în momentul producerii catastrofei.

Belgia

Potrivit ministrului belgian de Externe, un cetățean din Belgia figurează pe lista pasagerilor.