„Dacă nu avem infrastructură, e normal ca Unirea să vrea să joace în Austria. Este anormal că noi nu am reuşit să construim stadioane până acum. Sperăm ca prin construirea Stadionului Naţional să fie un prim pas şi spre construirea altor arene. Noi n-am reuşit până acum să construim nicio autostradă… Avem speranţa că se vor face lucruri importante în următorii ani”, a spus, astăzi, Chivu.  
  
Căpitanul tricolorilor susţine că jucătorii naţionalei cred încă în posibilitatea calificării la Cupa Mondială de anul viitor. „Trebuie să credem atâta timp cât mai sunt şanse matematice, chiar dacă trebuie să stăm la mâna rezultatelor. Trebuie să mergem să câştigăm în Franţa şi să vedem pe urmă cum o să fie partida dintre Franţa şi Serbia. Trebuie să tratăm serios meciurile rămase”, a menţionat fundaşul de la Inter Milano.

Chivu speră ca Steaua să treacă de formaţia Ujpest, pe care o întâlneşte în turul doi preliminar din Europa League. „Am mai spus că este important să avem cât mai multe echipe în Europa League. Să sperăm că va fi un an mai bun pentru echipele de club din România. Un an mai bun faţă de cel precedent când nu s-au reuşit foarte multe”, a spus Cristi Chivu.

Căpitanul, lângă cel mai sevre poliţist

Cristian Chivu, care a primit un automobil din partea Casei Auto Bucureşti, a declarat că este foarte atent la volan, mai ales atunci când în maşină se află şi fiica sa. „În plus mai am şi poliţistul lângă mine (n.r. – soţia lui Cristi Chivu, Adelina). Este cel mai sever poliţist pe care l-am întâlnit vreodată”, a declarat Chivu.

Fotbalistul a precizat că nu îl deranjează paparazzi şi că vea avea o „relaţie bună cu ei atâta timp cât nu vor depăşi anumite limite”.

Sursa: Mediafax