Ştiinţa Bacău a bătut în Belgia, 33-25 cu Initia Hasselt, şi are prima şansă de calificare în optimile de fianlă ale Challenge Cup.
Moldovenii au jucat perfect şi au câştigat la un scor liniştitor pentru returul care va avea loc sâmbăta viitoare în România.
Pentru Ştiinţa Bacău au marcat Bondar 11 goluri, Gurkovsky 5, Rotaru 3, Grieze 3, Moskalenko 3, Ghiţă 2, Manea 2, Dospinescu 1, Şipoş 1, Păunică 1, Tevzadze 1.
Tot în Challenge Cup, Steaua Bucureşti va întâlni formaţia portugheză Benfica Lisabona. Steaua va juca ambele meciuri la Lisabona, la sfârşitul săptămânii viitoare.
Echipa de handbal feminin HC Zalău a ratat ieri calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF, după ce a pierdut returul cu RK Zajecar, campioana Serbiei, scor 22-30 (10-15).
În tur, HC Zalău bătuse la doar patru goluri duferenţă, 29-25.
Tot ieri, Dunărea Brăila s-a calificat în optimile de finală, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia AC Ormi-Loux, din Grecia, cu 30-26 (în tur a fost 22-21).

"U" Jolidon Cluj, campioana României, a fost eliminată din Cupa EHF de nemţoaicele de la VfL Oldenburg. Ardelencele au pierdut returul de la Cluj,  28-30, după ce fuseseră învinse şi în tur, 30-37.
Astăzi, Tomis Constanţa va forţa calificarea în optimile Cupei Cupelor, cu Madeira Andebol SAD. În tur, scorul a fost 27-27.