Evenimentul Zilei > Sport > CFR trăieşte periculos
CFR trăieşte periculos

CFR trăieşte periculos

CFR Cluj continuă să joace neconvingă tor, după ce săptămâna trecută a remizat la Piatra Neamţ, iar miercuri a gâfâit serios pentru a trece de Farul Constanţa.

În meciul de aseară, cu Poli Iaşi, clujenii nu şi-au creat nicio fază de gol şi au practicat un joc şters. În minutul 72 s-a petrecut cea mai importantă fază a jocului, slovenul de la Iaşi, Bernsjak, păcălindu-l pe Augustus Constantin şi obţinând un penalty transformat de Andrei Cristea.

Cu 10 minute înainte de final, Ioan Andone, antrenorul CFR-ului a făcut semne către jucătorii săi să părăsească terenul de joc. În cele din urmă, clujenii s-au răzgândit şi au revenit pe gazon. După consumarea momentului, Ioan Andone a fost trimis în tribună pentru proteste.

Jocul a mai avut un moment tensionat în minutul 83, când Augustus Constantin a lăsat ambele echipe în 10 oameni, eliminându-i pe Andrei Cristea de la Poli şi pe Eugen Trică de la CFR.

Victoria Iaşiului îi îndreptăţeşte pe stelişti să spere la locul doi. În cazul în care înving azi pe UTA şi obţin cele trei puncte la „masa verde“ din meciul cu Rapid, „roş-albaştrii“ se apropie la doar trei puncte de CFR Cluj.

LIGA I

POLI IAŞI – CFR CLUJ . . . . . . . . . . 1-0
Marcator: A.Cristea (72 – penalty) POLI IAŞI: Brăneţ 6 – Homei 7, Onuţ 7, Cr. Munteanu 6, Pecnik 6 – Paruolo 5 (85, Ciobanu), Naidin 7 (89, Bâlbă), A. Ilie 6, Bernsjak 7 (90, Buta), Milea 6 – A. Cristea 7. Antrenor: Ionuţ Popa

CFR CLUJ: Hirschfeld 6 – Panin 5, Sandberg 6, De Sousa 5, Dorsin 5 – Dani 5, Culio 4 (65, Semedo 5), Trică 5, Dubarbier 4 (81, Ruiz) – Peralta 5 (74, Jose 5), Fabbiani 6. Antrenor: Ioan Andone

Stadion: Emil Alexandrescu – Iaşi, Spectatori: 7.000, Arbitri: A. Constantin 4 – A. Oniţa 6, C. Savu 6.

Eliminaţi: A. Cristea (83), Trică (83)