Nemulțumiți de rezultate înregistrate de „feroviari” în sezonul de toamnă, șefii grupării CFR Cluj au decis să-l înlocuiască pe antrenorul Petre Grigoraș cu Vasile Miriuță. „Grig” amenință însă că nu e dispus să-și rezilieze contractul decât dacă își va primi toți banii prevăzuți în acordul pe care îl avea încheiat cu oficialii grupării din Gruia.
„Nu am semnat niciun act. Cei de la CFR mi-au spus că mă sună după Sărbători, ca să ne înțelegem, dar nu am mai fost sunat. Am discutat o singură dată cu domnul Arpad Paszkany, dar aflasem deja că am fost dat afară.
A fost cam urât, dar nu-i port pică.E mi-a explicat motivele pentru care a renunțat la mine, eu am înțeles, dar sper să ne înțelegem acum asupra rezilierii, pentru că eu mai am contract până la vară. Am dreptul să-mi cer toți banii până la finalul contractului.
Dacă nu ne înțelegem, mă prezint la reunire și gata! Totuși, eu sper că ne vom înțelege într-un fel sau altul. Eu îi respect pe cei de acolo și i-am respectat pe toți cei cu care am colaborat, indiferent de clubul la care am activat. Le urez mult succes în noul an și, dacă mă întrebați, eu cred că voi mai antrena la un moment dat la CFR Cluj! Am eu acest target în carieră, mi-am propus asta”, a declarat Petre Grigoraș, pentru Ziua de Cluj.