Evenimentul Zilei > Sport > CFR Cluj a deraiat la Piatra Neamţ
CFR Cluj a deraiat la Piatra Neamţ

CFR Cluj a deraiat la Piatra Neamţ

Liderul CFR Cluj n-a izbutit aseară s-o învingă în deplasare pe codaşa Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-0.

Ardelenii au obţinut o remiză norocoasă pe terenul echipei care nu izbutise să acumuleze nici un punct în sezonul de primăvară. Nemţenii le-au oferit astfel posibilitatea celor de la Rapid şi Steaua, ca în cazul unor victorii astăzi, să se apropie la şase puncte de ardeleni. De asemenea, Poli Timişoara a redus la opt puncte distanţa de lider.

CFR Cluj a părut o echipă obosită şi,
pentru prima dată în acest campionat, s-a împiedicat de o codaşă. Fundaşul Florin Nohai, care aseară a bifat meciul cu numă rul 100 în prima divizie, a fost aproape de gol în minutul 13, dar şutul său a fost deviat în ultimul moment. Nigerianul Peter Omoduemuke a irosit, la rândul său, o mare oportunitate de a deschide scorul.

Clujenii au fost foarte aproape de gol în
minutul 32. Atunci, George Savu, portarul nemţenilor, a ieşit greşit din poartă şi le-a oferit mingea oapseţilor, dar lobul argentinianului Culio a nimerit transversala.

Şi în repriza secundă, tot gazdele au
avut prima mare ocazie, dar Cebotaru a trimis puţin pe lângă poartă cu capul după o centrare a lui Cristocea.

Liderul a solicitat un penalty în prima repriză după un duel între Fernandes şi Fabbiani. Moldovenii au cerut în repriza a doua un al doilea cartonaş galben pentru Panin, dar Bogaciu a evitat să-l elimine pe fundaşul stânga clujean. Gazdele au marcat un gol, dar reuşita lui Forminte a fost anulată pentru ofsaid.

Ioan Andone, tehnicianul „feroviarilor“, a sărbătorit prin muncă aniversarea celor 48 de ani pe care i-a împlinit chiar ieri. „Fălcosul“ nu a obţinut nicio victorie la Piatra Neamţ în cariera de antrenor. În precedentele 11 meciuri la Piatra Neamţ, Ando a bifat trei egaluri şi opt eşecuri.

LIGA I


C
EAHLĂUL – CFR CLUJ . . . . . . . . . . . . . 0-0

CEAHLĂUL: G. Savu 5 – Nohai 7, B. Fernandes 7, Forminte 7, Viţelaru 7 – M. Croitoru 5, Omoduemuke 6, Cebotaru 6, Cristocea 5 (80, M. Oprea) – Rusmir 5 (90Σ1, Magalhaes), Gmamdia 6 (78, Doicaru). Antrenor: Viorel Hizo

CFR CLUJ:
N. Claro 6 – Tony 6, Cadu 6, De Sousa 5, Panin 5 (63, Dorsin 4) – Leao 5 (79, Ruiz), Dani 5 – Trică 5, Culio 5, Dubarbier 4 (87, M. Jose) – Fabbiani 5. Antrenor: Ioan Andone

Stadion:
„Ceahlăul“; Spectatori: 6.000;
Arbitri: A. Bogaciu 5 – Ad. Vidan 6, M. Savaniu 6

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: