Evenimentul Zilei > Social > Celebra familie Suţu dă din nou baluri la palatul său luxos
Celebra familie Suţu dă din nou baluri la palatul său luxos

Celebra familie Suţu dă din nou baluri la palatul său luxos

La Palatul Suţu revin vremurile bune! Balul de sâmbătă seara oferă o atmosferă de poveste din perioada interbelică. Ne vom întoarce cu toţii în timp!

Spectacolul multimedia „Timpul” propune spectatorului o călătorie în trecut, o redescoperire a atmosferei Bucureştiului interbelic cu muzica şi balurile sale pline de farmec şi savoare, toate în decorul Palatului Suțu din București, sâmbătă 19 septembrie, ora 19:00.

Conceptul spectacolului gravitează în jurul unui text de ficţiune istorică semnat de istoricul Adrian Majuru, cu un fir narativ care poartă spectatorul într-o poveste învăluită în mister şi aşteptare.

Textul este inserat între piesele muzicale de factură romantică ( Ceaikovsky, Chopin, Schubert, Offenbach) iar intriga sa converge în spectrul eternului feminin întruchipat aici de imaginea Irinei Suţu.

 „În timpuri mai apropiate nouă a fost un alt suflet care l-a purtat şi care a ştiut această poveste din trecut: a fost Irina. Irina Suţu. A ştiut mereu să plece din câmpia aceea prinsă între două lumi pentru a reveni în timpul ei şi pentru a face acest lucru cât mai cunoscut, a construit în jurul oglinzii un palat,” spune Adrian  Majuru.

Întreg spectacolul se desfăşoară vizual printr-o proiecţie video în oglinda din holul Palatului Suţu, aruncând imagini pe pereţii etajului superior într-un joc de forme şi culori aproape hipnotic.
Atât dansul clasic nuanţat de unele elemente contemporane, cât şi valsul aduc un plus de dinamică şi rafinament, oferind spectatorului o seară inedită de muzică, dans şi imagine.
Iată şi artiştii care vor derula firul timpului : Olga Podobinschi – pian, Mihaela Pletea – voce, Maria Chifu – voce şi fagot, Cristina Răducan – flaut, Alexandra Poenaru – dans, Lucian Martin – dans, Radu Valcu – chitară, Mihai Cucu – concept şi proiecţie video.
Preţul unui bilet de intrare în vârtejul timpului este de 16 lei.