"Cele mai dure oraşe din lume"

"Cele mai dure oraşe din lume"

Donal MacIntyre prezintă faţa nevăzută a unora dintre cele mai frumoase şi luxoase metropole.

Din această seară, de la ora 22.00, Discovery Channel ne deschide uşa către periculoasa, dar fascinanta lume interlopă a câtorva dintre cele mai cunoscute şi mediatizate destinaţii ale lumii.

Timp de zece episoade, reporterul de investigaţie Donal MacIntyre ne va fi ghid în "Cele mai dure oraşe din lume". Fiecare episod prezintă corupţia cu care se confruntă marile metropole - indiferent că este vorba de sclavie sexuală sau trafic ilegal de arme.

Lăsând deoparte reclamele din ghidurile turistice sau filmele cosmetizate, Cape Town, Praga, Napoli, Odessa, Ierusalim, Miami sau Washington DC ne vor fi prezentate de această dată din punctul de vedere al celor care trăiesc, zilnic, realităţile din stradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Investigaţie jurnalistică

Revoltele rasiale din Paris, traficul de droguri din Istanbul, dar şi duritatea organizaţiilor criminale din Mexico City par poveşti desprinse din filmele thriller.

Donal MacIntyre va urmări dedesubturile criminale ale acestor oraşe dintr-o perspectivă jurnalistică, va merge în patrulare cu trupele locale de poliţie şi va dezvălui identitatea celor care provoacă aceste probleme.

Discovery Channel - 22.00