Cele mai crunte bătăi din literatură

Cele mai crunte bătăi din literatură

De luni până vineri, evz.ro iţi propune câte un top din literatură. Completează-l cu nominalizarile tale, comentând pe site, şi poţi câştiga o carte pe zi!

Evz.ro iţi pune la încercare memoria si lecturile. De la cele mai malefice, zgârcite, simpatice/antipatice personaje, la cei mai tari detectivi ai literaturii si cărţile copilariei tale, evz.ro te supune la discutii si la vot.

În fiecare zi, de luni pâna vineri, te provocam cu o intrebare. Noi începem lista cu propuneri, iar tu eşti invitat să o completezi cu alte nominalizari, comentând pe site. Săptămâna aceasta, a doua de campanie, propunerile tale pot fi răsplătite cu o carte pe zi, cartea oferita de evz.ro în ziua în care ai postat comentariul.

Luni dimineaţă vor avea loc 5 trageri la sorti, câte una pentru fiecare din zilele saptamanii precedente. Dintre toate raspunsurile trimise în fiecare zi, vom extrage câte 4 (in total 20). Editorii Evz vor decide ulterior care sunt cele 5 răspunsuri care merită câte o carte. Câştigătorii vor fi publicaţi pe site luni dupa-amiază. Te rugăm sa menţionezi la postarea comentariului si o adresă de email validă, pentru a putea intra in legatură cu tine in caz că ai fost desemnat căştigător.

Ne puteți urmări și pe Google News

Care sunt cele mai crunte bătăi din literatură? Îţi propunem:

> Victor Petrini, in inchisoare, in „Cel mai iubit dintre pamanteni”

> Negru si Criminalul, in „Ma numesc Roşu” de Orhan Pamuk

> Tyler Durden in „Fight Club”

Pe restul ni le reamintesti tu. Poţi câştiga cartea „Surorile Boleyn”, oferită de Polirom.

Cartea de joi, 2 octombrie:

“Surorile Boleyn”, Philippa Gregory, editura Polirom

Distins cu premiul Parker Romantic Novel of the Year (2002) si cu premiul Romantic Times pentru biografie fictionala, romanul Surorile Boleyn (2001) descrie rivalitatea dintre Mary si Anne Boleyn si lupta lor pentru dragostea si favorurile regelui Henric al VIII-lea. Romanul a fost ecranizat de studiourile Miramax, cu Scarlett Johansson, Natalie Portman si Eric Bana in rolurile principale.

Citeste si:

> Cele mai frumoase carti ale copilariei > Cele mai frumoase povesti de dragoste > Cei mai tari detectivi > Castigatorii primei saptamani de concurs