Săptămâna aceasta, a treia de campanie, propunerile tale pot fi răsplătite cu o carte pe zi, cartea oferita de evz.ro în ziua în care ai postat comentariul.

Luni dimineaţă vor avea loc 5 trageri la sorti, câte una pentru fiecare din zilele saptamanii precedente. Dintre toate raspunsurile trimise în fiecare zi, vom extrage câte 4 (in total 20). Editorii Evz vor decide ulterior care sunt cele 5 răspunsuri care merită câte o carte. Câştigătorii vor fi publicaţi pe site luni dupa-amiază. Te rugăm sa menţionezi la postarea comentariului si o adresă de email validă, pentru a putea intra in legatură cu tine in caz că ai fost desemnat căştigător.

Care sunt cele mai tari debuturi in roman din istoria literaturii?

> Liviu Rebreanu cu „Ion”, in 1920
> John Fowles cu romanul „Colectionarul”, in 1963
> Mario Vargas Llosa cu „Orasul si cainii”, tot in 1963
> Umberto Eco – „Numele trandafirului” (1980)
> Zadie Smith – „Dinti albi” (2000), la doar 25 de ani

Ne-am oprit la cinci. Trimite-ne propunerile tale si poţi câştiga cartea „Amurg”, oferită de editura Rao.

Cartea de luni, 6 octombrie:

“Amurg”, Stephenie Meyer, editura Rao

“Amurg” este romanul de debut al lui Stephenie Meyer, care a consacrat-o drept «cel mai promiţător tânăr autor al anului 2005» (Publishers Weekly). Cartea a stat 56 de săptămâni pe lista de bestselleruri a The New York Times, 75 de săptămâni pe lista USA Today si a fost desemnata „Cea mai bună carte a deceniului” de Amazon.com. Roman din categoria fantasy, “Amurg” (“Twillight”) vorbeste despre lupta dintre instinct si dragoste, intr-o lume in care vampirii exista. Este primul dintr-o serie de patru volume, cel de-al patrulea si ultimul fiind lansat in Statele Unite la inceputul acestei luni.

 

Citeste si:

> Cele mai tragice morti din literatura

> Cele mai crunte batai din literatura

> Cele mai frumoase povesti de dragoste

> Cei mai tari detectivi