Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai rapid model BMW prinde viață într-un prim spot de prezentare
Cel mai rapid model BMW prinde viață într-un prim spot de prezentare

Cel mai rapid model BMW prinde viață într-un prim spot de prezentare

BMW a eliberat în spațiul virtual prima filmare oficială în care apare noua gamă M6. Când va fi pus în vânzare, imediat după prezentarea care va avea loc la Salonul auto de la Geneva, Coupe-ul BMW M6 va deveni cel mai rapid model al producătorului german.

La nici 48 de ore după ce a oficializat noua gamă M6, BMW a dat drumul primei înregistrări în care potenta pereche Coupe-Cabrio poate fi admirată ”la lucru”.

Surprinzător, poate, și oarecum dezamăgitor, protagoniștii apar aproape sedați în filmulețul de 30 de secunde.
Cu al său uluitor motor V8 TwinPower Turbo, același care se găsește și sub capota superberlinei M5, M6 Coupe poate accelera de la zero la 100 km/h în 4,2 secunde!

”Benzinarul” de 4.4 litri cu dublă supraalimentare dezvoltă 560 de cai-putere şi un cuplu maxim de 680 Nm, disponibil neîncetat între 1.500 și 5.750 rpm.
BMW M6 Coupe este mai rapid, până la 100 km/h (cu start de pe loc), decât M5 (cu patru zecimi de secundă), dar și decât M3 Coupe (cu șase zecimi).

Clienții care vor echipa noul supermodel german cu pachetului opţional M Driver (care include şi un training BMW Driving Experince) vor primi o mașină a cărei viteză maximă va depăși 300 km/h.

BMW M6 Coupe (și Cabrio) urmează a debuta comercial la scurtă vreme după apariția de luna viitoare de la Salonul auto de la Geneva.

<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/mYER4WTPYto" height="315" width="560"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.