Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai aşteptată invenţie este gata: pastila anti-mahmureală
Cea mai aşteptată invenţie este gata: pastila anti-mahmureală

Cea mai aşteptată invenţie este gata: pastila anti-mahmureală

Cantităţile mari de alcool consumate de sărbători nu mai sunt o problemă. S-a inventat pastila anti-mahmureală

Extrem de aşteptat de oamenii din întreaga lume, medicamentul Blowfish va face ca simptomele mahmurelii să dispară complet în doar 15 minute.

Consumul de alcool produce mahmureală după trezirea din beţie. Acest efect neplăcut al alcoolului va putea fi înlăturat în doar 15 minute cu noul remediu descoperit de cercetătorii americani.

O singură doză de Blowfish, cum se numeşte noul medicament, este suficient pentru a înlătura greaţa, vărsăturile sau oboseala cauzate de consumul de alcool.

Inventatorul este un contabil fără studii medicale
Producătorul medicamentului îl consideră un leac miraculos, pilula conţine 500 de miligrame de aspirină, 60 de miligrame de cofeină şi un antiacid pentru a calma stomacul. Medicamentul a fost lansat deja online.

Remediul a fost aprobat de Agenţia Americană a Alimentelor şi Medicamentelor, informează DailyMail.

Formula nu a fost descoperită de un om de ştiinţă ci de un contabil fără studii medicale. Brenna Haysom, inventatorul minunii, a descoperit această combinaţie a substanţelor după ce a încercat o serie de alte remedii pentru a înlătura efectele neplăcute ale beţiilor.

O singură doză costă 3 euro
„Cele mai multe companii producătoare de medicamente nu prea vor să îşi asocieze numele cu un medicament împotriva efectelor beţiei. Cu toate astea, acest medicament este făcut după ingrediente deja existente pe piaţă. Totul a pornit din experienţa proprie. Mulţi oameni văd mahmureala ca pe un fapt jenant, înjositor. Eu cred că este o parte a vieţii noastre, la un moment dat, fie că recunoaştem, fie că nu recunoaştem", a declarat inventatorul pentru DailyMail.

Costul unei astfel de doze este de 3 euro. În anumite zone din Statele Unite este disponibil acest medicament chiar şi în farmacii. Europenii mai au de aşteptat până anul viitor pentru a găsi în magazine aşa ceva. Până atunci varianta online rămâne deschisă doritorilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: