Conform Serviciului de urmărire publică olandez, impactul dintre mașina condusă de Joop și un camion s-a petrecut în apropierea orașului Cuijk, în zona Escharen, Brabant.

Martori la impact au declarat că au auzit o bubuitură, au văzut flăcări și că autoturismul condus de criminalul Adrianei era urmărit de o mașină a Poliției, însă autoritățile olandeze neagă informația privind urmărirea. „Am vrut doar să sun la 112 când mi s-a spus că nu trebuie, pentru că sunt de la Poliție acolo”, a spus o femeie-martor.

Tot potrivit unui martor ocular, citat de publicație, șoferul camionului a reușit să iasă din tir singur, deși era rănit. Johannes Visscher – Joop, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc.

Pe site-ul Gelderlander am găsit o filmare din timpul unei emisiuni în care Joop a cerut-o în căsătorie pe mama viitoarei sale fetițe mulatre. Filmare e făcută cu mai mulți ani în urmă. Olandezul pedofil, cercetat și la el în țară pentru deviații sexuale și violență, posta fotografii cu fetița sa pe pagina lui de Facebook, ca orice tată normal.

VEZI VIDEO