Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă în misteriosul loc este incredibil! O „navă” a explodat deasupra Zonei 51
Ce se întâmplă în misteriosul loc este incredibil! O „navă” a explodat deasupra Zonei 51

Ce se întâmplă în misteriosul loc este incredibil! O „navă” a explodat deasupra Zonei 51

O „navă” misterioasă a explodat deasupra Zonei 51. Un teoretician renumit a spus că în imagine ar fi un avion spion  care folosește tehnologie extraterestră.

Un videoclip arată momentul în care un avion spion „a explodat” în zona 51. Poate fi considerată drept cea mai bună dovadă că guvernul american testează o tehnologie extraterestră.

Astăzi se marchează data fenomenului viral „Zona 51”, unde s-a anunţat cea mai mare participare lansată vreodată pe Facebook pentru a lua cu asalt baza secretă americană din Nevada.

E foarte puțin probabil ca cineva să se apropie de bază astăzi deoarece militarii au avertizat că vor trage asupra celor care vor încerca să treacă de marcajul: Intezis. Teoreticienii conspirației au susținut mult timp că acolo ar putea exista tehnologii extraterestre și chiar forme de viață extraterestră.

Una dintre figurile de vârf în domeniul acesta a afirmat că imaginile sale despre o navă misterioasă aflată fix deasupra Zonei 51 şi  ar putea fi una dintre cele mai bune dovezi că guvernul american testează o tehnologie niciodată văzută. Obiectul părea să se aprindă și chiar a scos fum, ceea ce ar însemna că a explodat.

El a fost comparat cu celebrul avion de spionaj TR-3B

Într-un interviu exclusiv pentru Daily Star Online, expertul a spus că fotografiile ar putea fi „cele mai convingătoare dovezi” din istoria TR-3B. „Nu ai ocazia în fiecare zi să vezi un TR-3B explodând”, spune el.

„Dacă provine din Zona 51, și s-a produs o defecțiune ca aceasta, poate mai avem multe de învățat despre tehnologia extraterestră implicată”. „Dacă doriți părerea mea, aceasta este cea mai convingătoare dovadă că Zona 51 este locul perfect pentru testarea TR-3B”. Blake a adăugat că „au existat rapoarte în ultimii ani despre experimente eșuate” , dar aceste fotografii ar putea fi primele care dovedesc că „tehnologia extraterestră” poate merge greșit.  Video puteţi urmări AICI.