Evenimentul Zilei > Economie > Ce s-ar putea întâmpla cu SEDIUL ANTENELOR
Ce s-ar putea întâmpla cu SEDIUL ANTENELOR

Ce s-ar putea întâmpla cu SEDIUL ANTENELOR

Fiscul a pus în executare toate prevederile din hotărârea instanţei de judecată şi a recuperat în mare parte bunurile în cazul Voiculescu, urmând ca guvernul să decidă destinaţia lor, a declarat, pentru Capital, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ştefan Diaconu.

 Întrebat care ar putea fi destinaţia imobilelor, acesta a spus că există trei variante, conform Capital.

“Tot ceea ce obliga decizia instanţei a fost dus la îndeplinire de organele de administrare fiscală. Prejudiciul este în mare parte recuperat, urmând a li se conferi o destinaţie imobilelor în funcţie de decizia pe care o va lua guvernul”, a declarat preşedintele ANAF.

Întrebat ce intenţionează guvernul în cazul acestor imobile, şeful Fiscului a explicat că există mai multe variante. Una dintre ele este se referă la vânzare imobilelor de către statul român care are calitatea de proprietar prin Administraţia Financiară a sectorului 1.

O altă variantă este conservarea bunurilor în vederea transmiterii lor către o altă instituţie publică în măsura în care există cerere în acest sens, pentru a le utiliza ca sedii. Cea de-a treia soluţie ar fi ca aceste bunuri să fie transmise unei instituţii specializate în deţinerea lor, cum este RAAPPS care, la rândul său, le poate vinde sau le poate închiria.

Preşedintele ANAF a estimat că guvernul va lua o decizie, cel mai probabil, la începutul anului viitor, conform sursei citate.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: