Evenimentul Zilei > Monden > Ce mai face celebrul Dan Diaconescu! Cum a fost surprins de paparazzi
Ce mai face celebrul Dan Diaconescu! Cum a fost surprins de paparazzi

Ce mai face celebrul Dan Diaconescu! Cum a fost surprins de paparazzi

După ce a ieșit din închisoare, Dan Diaconescu știe să prețuiască timpul, iar pentru asta petrece foarte mult cu fiica lui de care a fost despărțit atâția ani de zile.

Fostul realizator de emisiuni nocturne Dan Diaconescu a fost surprins  în timp ce se plimba alături de fiica lui. Fostul jurnalist a ieșit la plimbare, îmbrăcat cu haine deschise la culoare și cu ochelari de soare peste ochi, pentru a se feri de lumina puternică a soarelui, dar și de privirile indiscrete ale bucureștenilor.

Alături de el, pe tot traseul s-a aflat și fiica lui, Dona Milena. La un moment dat, Dan Diaconescu, care părea foarte relaxat și după modul tineresc în care purta sticla de apă plată, în buzunarul din spate al pantalonilor, s-a oprit în dreptul unei case și i-a explicat fiicei sale modul în care a fost construit un garaj la subsolul imobilului, potrivit  Spynews.ro

Fiica lui Dan Diaconescu a purtat o mască de protecție în mână, semn că a fost instruită de părinți cum să procedeze în caz că vor intrat într-un magazin sau se vor opri să discute cu alte persoane.

Deși s-ar întoarce la marea dragoste, care este televiziunea, Dan Diaconescu este obligat prin sentința prin care a fost condamnat să stea departe de acest domeniu de activitate, pentru o bună perioadă de timp. „Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu, în cursul anului 2019.

Fostul realizator de la OTV a fost încarcerat în martie 2015, la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj. Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015 și a fost eliberat din penitenciar în 2017, după ce a câștigat prin muncă 200 de zile şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi.

„Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, a declarat Dan Diaconescu, la ieșirea din închisoare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: