Ce cadouri le poţi lua de Moş Niculae celor dragi de pe net

Ce cadouri le poţi lua de Moş Niculae celor dragi de pe net

Economiseşti timp dacă alegi să le cumperi prietenilor şi rudelor mici atenţii din magazinele online. Preţurile nu sunt deloc mari, iar de diversitatea ofertei nu se poate plânge nimeni.

Cu veniturile subţiate de criză, românii se vor gândi de două ori înainte de a le cumpăra ceva celor dragi de Moş Nicolae sau de Crăciun, bugetul alocat fiind mai mic de la an la an. Presiunea asupra portofelului apare încă din primele zile ale lunii decembrie, când mai ales cei care au copii trebuie să găsească resurse financiare pentru a le oferi celor mici o bucurie de Moş Nicolae.

Dacă unei iubite sau unui prieten îi poţi oferi şi un voucher sau chiar bani, mai ales că mai multe studii arată că românii ar prefera să primească bani în loc de cadouri-surpriză, unui copil este musai să-i dai dulciuri şi jucării. În lipsă de timp pentru a colinda centrele comerciale în căutarea cadoului perfect, puteţi rezolva acest lucru din câteva click-uri.

Jucării pentru copii

Ne puteți urmări și pe Google News

Magazinele online vă oferă o gamă largă de jucării, de la animale de pluş cu preţuri începând cu 35 de lei şi până la elicoptere teleghidate al căror preţ trece de 300 de lei. Psihologii recomandă să le luaţi copiilor fie jucării de familie, precum trenuleţele, fie jucării educative, cum ar fi un telescop sau cele din gama "Bazele ştiinţei", care îl învaţă pe pitic cum funcţionează corpul uman sau cum arată sistemul solar. Un astfel de cadou costă, dacă-l luaţi de pe portalul jucariidejucarii.ro, 29 de lei.

Cadouri pentru iubită sub 100 de lei

Cadourile pentru prieteni şi familie ne dau mai mult de furcă decât cele pentru copii, deoarece acestea trebuie să fie nu numai convenabile ca preţ, dar şi practice şi să spună ceva fie despre cel care le oferă, fie despre cel care le primeşte. În cazul prietenelor, scăpaţi uşor cu un voucher pentru o şedinţă de masaj sau de înfrumuseţare, iar la câte siteuri de reducere există, nu veţi cheltui mulţi bani.

Potrivit reprezentanţilor magazinului online cadouri.ro, comenzile pentru Moş Nicolae şi Crăciun încep să curgă, de regulă, cu circa o săptămână-două înainte de aceste sărbători. Potrivit acestora, cei care vor să iasă în evidenţă pot opta să denumească o stea cu numele iubitului sau iubitei. Acest gest romantic te costă 15 lei,asta dacă nu vrei, alături de diploma cu numele nou ales pentru stea, o hartă stelară şi o prezentare a constelaţiei, un glosar de termeni. Dacă doreşti şi aceste lucruri preţul urcă la 105 lei.

Pe fungift.ro găseşti pandantive, inele şi brăţări cu preţuri cuprinse între 70 şi 100 de lei. Dacă nici asta nu te încântă prea tare, poţi opta pentru cosmetice.

Idei de atenţii de Moş Nicolae pentru el

Pe site-ul fungift.ro, în topul celor mai vândute produse cu destinaţie "cadou pentru soţ, iubit sau prieten" este pătura cu mâneci, care costă 65 de lei şi care vă va fi livrată acasă în câteva zile. Şi pentru că reprezentanţii sexului tare se dau în vânt după gadgeturi, îi puteţi lua prietenului fie un mouse-avion sau maşinuţă, fie un desfăcător de sticle cu numărător electronic, pentru a ţine socoteala berilor băute. Dacă este genul sportiv, puteţi opta pentru un set de fitness de 67 de lei.

BUGET

Ce cadouri le fac firmele angajaţilor

Cu toate că au redus bugetele, în ultima lună din an, firmele dau drumul la pungă şi le oferă angajaţilor mici atenţii. Potrivit reprezentanţilor magazinului online cadouri.ro, cele mai cumpărate sunt coşurile pline cu diverse produse de sezon.

"Criza ne-a afectat şi pe noi pentru că ne-a afectat clienţii. Dacă înainte se cumpăra absolut orice, acum se vând mai mult produse de sezon", declară aceaştia.

În ceea ce priveşte suma pe care o cheltuiesc românii care apelează la magazinele online, reprezentantul site-ului magazin-cadouri.ro, spune că o persoană face cumpărături în medie de 100 de lei. De la plasarea comenzii şi până vă sosesc produsele la uşă durează, în funcţie de site-ul de cadouri de pe care cumpăraţi circa douătrei zile.