Ce cadouri au primit, în 2011, Prinţul William şi soţia sa, Kate

Ce cadouri au primit, în 2011, Prinţul William şi soţia sa, Kate

Celebrul cuplu princiar a primit, în 2011, tone de cadouri în turneele pe care le-au realizat în Noua Zeelandă şi Australia, în primăvară, şi în SUA şi Canada, în vara anului trecut.

Palatul Buckingham a publicat, astăzi, lista cu toate cadourile oferite Ducelui şi Ducesei de Cambridge, William şi Kate. Cei doi au adunat tone de cadouri tradiţionale, jucării de pluş, cărţi, DVD-uri, tricouri, săpunuri parfumate şi obiecte de artă.

Guvernatorul Californiei le-a făcut cadou celor doi un iPad, iar şeful de personal al ambasadorului britanic din SUA le-a dăruit un ursuleţ de pluş.

Turneul realizat în Canada şi în SUA s-a desfăşurat în perioada 30 iunie - 10 iulie. În timpul celor 11 zile petrecute peste Ocean, William şi Kate au primit câteva sute de cadouri, printre care: agende, medalioane, stilouri, tricouri, jachete, pălării, lănţişoare, brăţări, cercei, eşarfe pictate manual, păpuşi de porţelan, pantofi, broşe, selecţii de rochii, albume, desene făcute de copii, genţi, pături, fotografii, căni, căţeluş de jucărie, caricaturi, chiar şi cărţi de reţete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Înainte de nuntă, în martie, William şi Kate au avut un turneu de cinci zile în Noua Zeelandă şi în Australia. De acolo au plecat cu cărţi, un şorţ de bucătărie, tricouri pentru polo, un pandantiv cu cercei, tablouri, săpunuri parfumate şi prosoape de mâini, cărţi, fotografii, CD-uri, jachete pentru criket, haine sport, pălării, un sac de dormit, jucării de pluş, obiecte tradiţionale realizate de aborigeni, fotografii înrămate şi selecţii de suveniruri.

Cadourile oficiale adunate de cuplul princiar în turnee sunt primite în numele monarhului, respectiv Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar membrii familiei regale ce care le primesc le pot folosi fără problemă. CITIŢI ŞI:

  • Kate Middleton împlineşte 30 de ani
  • Kate Middleton însărcinată în şase săptămâni?
  • Kate, soţia prinţului William, pe urmele soacrei sale, Lady Di