Evenimentul ZileiPoliticaCe avere deține senatoarea Diana Șoșoacă și cât câștigă anual din avocatură

Ce avere deține senatoarea Diana Șoșoacă și cât câștigă anual din avocatură

Ce avere deține senatoarea Diana Șoșoacă și cât câștigă anual din avocatură
Diana Șoșoacă posedă o avere consistentă, după cum arată propria declarație. Are venituri substanțiale și din avocatură.

Diana Șoșoacă are o avere consistentă. Senatoarea AUR s-a remarcat în ultima perioadă după ce a adoptat un discurs radical, negaționist. În ceea ce privește pandemia de coronavirus, efectele ei și mai nou eficiența și oportunitatea vaccinării. Avocata și-a atras și simpatizanți, dar și mulți critici. Ajunsă în Parlament, în urma alegerilor de anul trecut, Șoșoacă și-a completat declarația de avere.

Diana Șoșoacă posedă trei locuințe, o casă de vacanță, patru terenuri și un cont bancar în valoare de 15.000 de euro. Senatoarea deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov. De asemenea, are încă trei terenuri intravilane. Două sunt în județul Vâlcea şi unul în județul Dâmbovița.

Diana Șoșoacă, avere

Senatoarea mai are în proprietate trei locuinţe. Dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

De asemenea, ea a mai moștenit mai multe obiecte de artă în valoare aproximativă de 5.000 de euro. Deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă. El încasează 28.000 de lei pe an.

Interesant este că, în privința vacinării, Șoșoacă are o poziție diferită față de George Simion, copreședinte AUR. Dacă Simion a spus că se va vaccina, Șoșoacă a afirmat că nu o va face.

„Nu am de ce să mă vacinez”

„Un vaccin normal se dă pe piață după 10 ani de cercetare și testare. De ce? Pentru că ei trebuie să urmărească în timp pe o perioadă de 5 ani care sunt efectele adverse ale vaccinului. Eu nu vorbesc din punct de vedere medical, ci din punct de vedere legal. Deocamdată, nu, nu am de ce, nu am de ce să mă vaccinez.

În primul rând, nu știu pentru ce e făcut, din ce e făcut. Nimeni nu-mi spune care sunt efectele adverse și vreau să văd și eu, pe o perioadă de 5 ani, care sunt efectele adverse. Așa cum s-a făcut la celelalte vaccinuri. Am un sistem imunitar foarte bun, nu am cum să mă infectez”, a spus senatoarea.

 


Accesează: