Pe jumătate dezbrăcat, bărbatul a fost trântit la pământ de polițiști și jandarmi şi lovit de mai multe ori de un jandarm. „Îl băgați în portbagaj?”, a întrebat o femeie care a asistat la scenă şi care apoi a fost şi ea imobilizată.

Astfel de imagini au fost surprinse luni în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Tulcea, unde mai mulţi poliţişti şi jandarmi au fost filmaţi în timp ce trântesc la pământ un căruţaş pe care apoi l-au lovit cu picioarele.

„Nu vezi cum vorbește?”, a spus un poliţist care a ţinut o femeie imobilizată pe marginea unui drum de pământ, pe câmp.

„Da, dar nu trebuia să dați în el!”, i-a răspuns femeia.

„Ce vorbești mă!? Trebuia să oprească și să vorbească frumos!”, se aude țipând un alt polițist.

„Nu trebuia să dați cu spray!”, spune femeia.

„Trebuia să vorbească frumos!”, continuă agentul.

În spatele maşinii de Poliţie, căruţaşul a fost întins pe pământ, iar un jandarm, căruia martorii îi spun Domnu’ George, îl loveşte pe bărbat de mai multe ori cu piciorul în zona coastelor.

„Domnu George, domnu George…”, se aude o voce de bărbat, iar o femeie care plânge strigă: „Nu mai dați în el, nu mai dați!”, informează RomâniaTV.

La un moment dat, persoana care filmează incidentul se apropie de poliţişti şi jandarmi, iar unul unul dintre ei strigă: „Pleacă, mă, de aici!”

Uitați ce face organul de poliție!

Publicată de Niculai Varvara pe Duminică, 7 iunie 2020

De asemenea, poliţistul devine violent şi îl loveşte cu pumnul în spate pe bărbatul imobilizat, îl înjură când acesta încearcă să stea în genunchi şi îi strigă să rămână jos.

Într-o altă filmare, bărbatul lovit a ajuns pe mijlocul drumului şi pare că nu ştie ce se întâmplă cu el. Pe jumătate dezbrăcat, căruţaşul a fost încătuşat cu mâinile la spate.

„Îl băgați în portbagaj? Da ce, e câine?”, se aude femeia.

Publicată de Niculai Varvara pe Duminică, 7 iunie 2020

Potrivit sursei citate, jandarmii și polițiștii îl ridică efectiv ca pe un sac de cartofi și îl aruncă pe bancheta din spate a mașinii de poliție.