Deznodământ în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar urma să fie trimis în judecată pentru omor calificat, în câteva zile urmând să fie finalizat rechizitoriul, au declarat surse din anchetă,  anunță România TV.

Membrii familiei, prietenii și colegii Luizei Melencu sunt citați pentru luni la audieri în cazul Caracal. Unchiul Luizei, Alexandru Cumpanasu, a declarat că începând de luni și până vineri procurorii vor face audieri la Caracal și București, el afirmând că el și familia adolescentei nu sunt de acord că Alexandra ar fi fost ucisă.

„Ştiu că se pregătesc de trimiterea în judecată, însă nu suntem de acord că Alexandra a fost ucisă în lipsa unor probe concludente”, a declarat Alexandru Cumpănaşu

Sursele citate de postul de televiziune spun că în cazul Alexandrei se pare că anchetatorii se bazează doar pe probele științifice, procurori primind răspuns  şi din ancheta din Italia, unde nu este nicio dovadă că fetele ar fi fost traficate în Italia. Anchetatorii afirmă că nu vor mai aştepta rezultatele FBI.

Bunicul Luizei a declarat că Luiza a fost traficată.

„Asupra morții Luizei nu există nicio dovadă. Luiza a fost traficată. Anumite instituții ale statului nu și-au făcut datoria. Vom cere să fim primiți de ministrul Justiției să se reia cazul de la început”,  a spus bunicul fetei .

Potrivit unei informaţii din dosar, Luiza a sângerat după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă şi după ce a fost violată,  un martor cheie povestind că 12 bărbaţi au batjocorit-o pe Luiza.