Evenimentul Zilei > Social > Caz înfiorător. A mâncat vreme de 26 de ani numai hrană pentru pisici
Caz înfiorător. A mâncat vreme de 26 de ani numai hrană pentru pisici

Caz înfiorător. A mâncat vreme de 26 de ani numai hrană pentru pisici

Să stai 26 de ani închisă în casă de către mamă şi să mănânci doar hrană pentru pisici, este realmente înfiorător.

O mamă şi-a ţinut fiica închisă într-un bordei vreme de 26 de ani. Aceasta o hrănea numai cu mâncare pentru pisici, zicând că vrea să o protejeze.

Mama, deci, şi-a zăvorât fiica într-o hrubă dându-i de mâncare doar hrană pentru pisici. Ar fi făcut-o doar ca s-o protejeze a declarat ea. Femeia, pensionară, a închis-o ca pe un animal periculos încă de la vârsta de 16 ani. Fiica, Nadezhda Bushueva trăia împeună cu pisicile departe de lumea reală.

Bătrâna a ţinut-o închisă pe fiica sa alături de pisici, singurele fiinţe pe care le vedea zilnic

Nadejda, astăzi în vârstă de 42 de ani, a stat închisă 26 de ani până când autorităţile au descoperit-o şi au eliberat-o. Biata femeie are însă nevoie de îngrijiri psihiatrice din pricina numeroaselor traume datorate izolării

Mama, Tatiana, atunci când fata a terminat şcoala, de teamă să nu fie abandonată sau că i s-ar fi putut întâmpla ceva, a închis-o în casă, departe de ochii tuturor, obligând-o să trăiască doar cu ea şi cu pisicile lor în satul Arefinski în Rusia occidentală.

Tatiana, după cum relatează presa locală, s-a izolat în aşa fel încât refuza şi ajutoarele sociale, până în ziua când s-a îmbolnăvit şi autorităţile au descoperit condiţiile în care trăiau.

Ce spun vecinii

Fiica, de 42 de ani, a povestit ce se întâmplase în ultimii ani, explicând că n-a putut niciodată să se îndepărteze de casă, trăind cu mama sa cu care împărţea patul într-o casă plină de şoareci şi mizerie.

Mai mult, se presupune că Bushueva nu și-a spălat părul în toţi aceşti ani  după felul cum arăta atunci când au găsit-o şi nici hainele. Vecinii mărturisesc că Tatyana a fost întotdeauna excesiv de protectoare cu fiica ei, dar lucrurile au luat-o razna atunci când femeia mai în vârstă s-a retras de tot refuzând să mai comunice cu sătenii.

Bushueva era în clasa a VIII-a, când mama ei a început să-i interzică să iasă cu alți adolescenți din sat. Intervenția din partea celorlalți a fost respinsă, întrucât Tatyana le-a spus în mod constant tuturor că sunt în regulă și că oamenii ar trebui să se gândească la viaţa lor şi să fie lăsată în pace.

După un timp, sătenii au încetat să o mai convingă pe Tatyana să-i ofere fiicei sale mai multă libertate, potrivit Il Messaggero.