Evenimentul Zilei > Actualitate > Cătălin Botezatu, samuraiul de la „Festivalul bărbaţilor”
Cătălin Botezatu, samuraiul de la „Festivalul bărbaţilor”

Cătălin Botezatu, samuraiul de la „Festivalul bărbaţilor”

Pentru prima oară în România, bărbaţii au un eveniment dedicat exclusiv lor: „Manhood Expo&Fashion Show”, unde sunt răsfăţaţi cu parade de modă, vin şi jocuri de noroc.

Festivalul bărbaţilor”, care se va încheia mâine, îl are în rolul principal pe creatorul de modă Cătălin Botezatu.  Evenimentul face parte din prima expoziţie dedicată exclusiv bărbaţilor, „Manhood Expo&Fashion Show”, derulată în perioada 8-11 aprilie 2010 la hotelul World Trade Center din Bucureşti.

Aici şi-au dat întâlnire unele dintre cele mai importante branduri din industria de lifestyle masculin, precum Greve, Thea Haimovitz şi Salerm Cosmetics. Cele trei zile de răsfăţ se vor încheia duminică cu un show de coafuri create special pentru bărbaţi.

Doi creatori de modă pe podium

„Am ales să prezint colecţia «Last Samurai» pentru că inspiră masculinitate şi reprezintă bărbaţii puternici. Este ultima oară pentru că, deja, peste două săptămâni îmi voi prezenta colecţiile noi, două pentru bărbaţi şi una pentru femei. Voi începe prezentările în Jamaica, apoi la Bucharest Fashion Week, după care în Seatle, Berlin şi Atlanta”, s-a lăudat Cătălin Botezatu.

Pe podium a mai urcat cretoarea Adina Buzatu, cu un show intitulat „Antikitsch”. Proiectul acesteia încearcă să „educe” bărbaţii: să aleagă ţinute corespunzătoare, nu kitsch-uri. Vedeta acestui sezon de la „Dansez pentru tine” a mărturisit că „ideea acestei expoziţii este bine-venită, pentru că, la fel ca şi femeile, bărbaţii trebuie să aibă grijă de ei, să folosească produse cosmetice şi să fie atenţi când îşi aleg ţinutele vestimentare. Sper să fie de bun augur această expoziţie şi să se mai realizeze şi altele de acest gen în România, pentru că este nevoie de aşa ceva”.

Premieră: colecţie de haine Opel

În această seară, George Papagheoghe, alias Jorge, va urca pe catwalk pentru casa de modă italiană Ego Men’s Fashion Concept, iar Opel va prezenta modelele anului 2010: Opel Astra şi Opel Insignia, precum şi o colecţie vestimentară Opel, în premieră în România. Cei care vor defila în haine Opel sunt Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină şi Bogdan Miu. Ţinutele vor fi puse la vânzare în cadrul expoziţiei, iar fondurile vor merge către o fundaţie ecologistă.

Până la căderea cortinei, festivalul oferă bărbaţiilor prezenţi vinuri de la Crama Bazilescu şi au ocazia de a învăţa să joace golf alături de membrii clubului sportiv „Selas Golf&Polo Club”. Pătimaşii jocurilor de noroc vor putea paria la pocker, blackjack şi ruletă la cazinoul din Hotelul Intercontinental.

PROGRAM

Unde se pot refugia bărbaţii azi şi mâine

Bărbaţii vor putea vizita, în acest weekend, standurile evenimentului „Manhood Expo&Fashion Show” din Bucureşti, între orele 10.00 şi 19.00. Astăzi se vor organiza expoziţii cu vânzare la care vor participa cele mai importante branduri de haine şi accesorii, cosmetice, gadgeturi, centre spa şi de întreţinere corporală, cluburi de fitness, agenţii de turism cu servicii dedicate etc.

Printre cei 26 de expozanţi se vor număra JPB Trade, Optica Malaga, VINEXPERT, Crystal Glare, Top-Products şi Laser- Maxx. Seara se va încheia cu un cocktail. Mâine, de la ora 14.00, are loc un show de coafură Salerm Cosmetics, urmat, la ora 14.45, de demonstraţii de cosmetică Gett’s Studio.

Ziua se va încheia cu un atelier marca Grave, despre realizarea pantofilor handmade de lux. Pe durata întregului eveniment, organizatorii vor prezenta oferte speciale, de care vor beneficia numai vizitatorii Manhood.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News