Evenimentul Zilei > Monden > Câștigătorul Vocea României, în comă. Dragoș Moldovan, la un pas să-și piardă viața
Câștigătorul Vocea României, în comă. Dragoș Moldovan, la un pas să-și piardă viața

Câștigătorul Vocea României, în comă. Dragoș Moldovan, la un pas să-și piardă viața

Se pare că nu toată lumea știe despre momentele grele prin care Dragoș Moldovan, finalistul de la Vocea României, a trecut acum câțiva ani.

Dragoș Moldovan, finalistul de la Vocea României, a rămas desfigurat după un accident extrem de grav, pe vremea când era doar un începător în „arta condusului”, scrie RomaniaTV.

Viața lui Dragoș Moldovan a luat o întorsătură dramatică în urmă cu circa doi ani, când, proaspăt posesor al permisului auto, a avut un grav accident de mașină.

Șofer lipsit de experiență, băiatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un copac. A intrat în comă și nimeni nu îi mai dădea șanse de recuperare sau, în cazul în care printr-un miracol avea să-și revină, conform medicilor, nu mai putea fi un om normal.

„Accidentul m-a schimbat complet. Aveam totul, la 18 ani, mă credeam șmecher și… Muzica m-a ajutat să trec psihic dincolo de zidurile spitalului. M-a ajutat în acele momente. Acum sunt schimbat, am fața puțin modificată, nu văd cu ochiul drept, asta a fost cel mai greu pentru mine, să mă obișnuiesc cu ideea asta!”, a povestit Dragoș Moldovan.