Cârţu a fost demis de la Pandurii

Cârţu a fost demis de la Pandurii

Decizia clubului Pandurii Târgu Jiu de a-l da afară pe antrenorul Sorin Cârţu a survenit cu doar două etape înainte de finalul sezonului în Liga I la fotbal.

Sorin Cârţu nu mai e antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Conducerea clubului gorjean a luat decizia de a-l suspenda din funcţie pe Cârţu. Alături de Cârţu, au fost suspendaţi şi "secunzii" acestuia, Mircea Irimescu şi Silviu Lung. Cu două etape înainte de finalul sezonului în Liga I, Pandurii Târgu Jiu se află pe poziţia a 16-a, retrogradabilă, cu şanse minime de a rămâne în prima divizie. În etapa următoare, a 33-a, Pandurii joacă acasă cu FC Timişoara, echipă pe la care Sorin Cârţu a antrenat în trecut.

Iată comunicatul apărut pe siteul oficial al echipei Pandurii:

"COMUNICAT PANDURII / Florin Bejinaru va antrena Pandurii Târgu Jiu în ultimele două etape ale Ligii I

Ne puteți urmări și pe Google News

Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, întrunit în data de 11 mai 2010, a decis suspendarea din funcţie a antrenorului principal al echipei Pandurii, Sorin Cârţu, şi a întregului său staff tehnic. Celor trei antrenori Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon. Pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru.

CONSILIUL DE ADIMINSTRAŢIE AL CLUBULUI PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU"