Evenimentul Zilei > Monden > Carmen de la Sălciua, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu moment din viață
Carmen de la Sălciua, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu moment din viață

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu moment din viață

Carmen de la Sălciua a fost pusă în situația de a alege între părinți, pe vremea când era o copilă.

“E greu să alegi între părinți! Pentru că în momentul în care ai făcut o alegere, oricare ar fi ea… îți dai seama că îți va lipsi oricum cealaltă parte! Însă viața ne oferă și lucruri de genul ăsta… în calitate de copil… încearcă în viitor și în viață să iei lucrurile bune pe care le-ai văzut la părinții tăi până în momentul separării…

Să nu te cufunzi într-o stare de… pe mine nu mă iubește nimeni>>… pentru că te iubește Dumnezeu și dacă alegi un drum frumos și demn… vei deveni un om important pentru societate, vei avea propria ta familie cândva și vei ști ce să faci și să nu faci! Fii puternic! Totul în viață se întâmplă cu un scop”, a scris Carmen de la Salciua pe contul personal de Instagram.

„Întrebată dacă mai ține legătura cu tatăl ei, Carmen de la Sălciua a declarat: “Indiferent ce se întâmplă în urma unui divorţ… tu ca şi copil ai datoria să îţi iubeşti ambii părinţi! Eu ştiu că undeva în lumea asta… părinţii noştri aşa separaţi cum sunt… se gândesc la noi, sunt mândri de evoluţia noastră şi cu siguranţă orice s-ar întâmpla… la un singur bărbat îi poţi spune tată>>… şi la o singură femeie îi poţi spune mamă>>”, potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: