Procurorii DIICOT au dispus, astăzi, reţinerea pentru  24 de ore a lui Daei Zadeh Badr Ali Asghar, de 44 de ani, un cetăţean iranian, membru al unei reţele internaţionale de traficanţi de droguri. El este acuzat de trafic internaţional de droguri de risc.
Iranianul a fost depistat în flagrant delict, miercuri, pe raza municipiului Piatra-Neamţ, în timp ce încerca să vândă cantitatea de zece kilograme opiu. În maşina acestuia au fost găsite mai multe pachete cu opiu. Drogurile proveneau din Turcia, urmau să tranziteze teritoriul României şi aveau ca destinaţie finală Germania.
Potrivit anchetatorilor, valoarea  drogurilor de risc este de 100.000 euro.Cercetările în acest caz au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. – D.C.C.O. Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a traficantului pentru o perioadă de 29 de zile.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3BeWYrgRYAk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>