Evenimentul Zilei > Monden > Coșmarul trăit de o vedetă. Ce boală s-a declanșat după comentariile internauților
Coșmarul trăit de o vedetă. Ce boală s-a declanșat după comentariile internauților

Coșmarul trăit de o vedetă. Ce boală s-a declanșat după comentariile internauților

Acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe, ba chiar a fost desemnată artistul anului la American Music Awards 2019, dar mulți nu știu că în trecut Taylor Swift s-a confruntat cu probleme grave de sănătate din cauza tulburărilor de alimentație.

Taylor Swift, acum în vârstă de 30 de ani, s-a confruntat la un moment dat al vieții ei cu subnutriția. Totul a început la vârsta de 18 ani, când a început să apară pe copertele revistelor. Boala s-a declanșat din cauza comentariilor răutăcioase.

„Era prima dată când apăream pe coperta unei reviste şi titlul era ceva de genul «Însărcinată la 18 ani?». Şi asta pentru că purtam ceva care îmi făcea ca partea de jos a abdomenului să nu fie plată. Şi am luat asta ca pe o pedeapsă.

Apoi, când eram la o şedinţă foto, mă aflam în cabină şi cineva care lucra la o revistă a spus: «Uau, este uimitor că te cuprinde o măsură mostră. De obicei, trebuie să modificăm rochiile, dar putem să le luăm direct de pe podium şi să te îmbrăcăm!». Şi am privit asta ca pe o alinare. Înregistrezi asta de atâtea ori şi începi să primeşti totul ca laudă şi pedeapsă, inclusiv propriul corp”, a declarant Taylor.

Cântăreața a mai povestit cum se „înfometa puţin şi se oprea din mâncat”. Ba mai mult, făcea liste cu tot ce mânca şi exerciţii fizice pentru a nu se îngrășa. Dar, la fel ca toți cei care se confruntă cu astfel de probleme, ea nega că are o problemă.

„Mă apăram în faţa oricui: «Despre ce vorbeşti? Bineînţeles că mănânc. Fac multă mişcare». Şi, da, am făcut multă mişcare. Dar nu mâncam”, a spus artista.

Mai multe dezvăluiri dureroase despre lupta ei cu o tulburare de alimentație vor apărea într-un documentar care va fi disponibil pe Netflix din 31 ianuarie, informează BBC.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.