Avionul delegaţiei Spaniei a aterizat pe aeroportul madrilen Barajas, acolo unde campionii mondiali au fost întâmpinaţi de o mulţime de fani.
Avionul special al companiei Iberia, având inscripţiile "Campionii!" şi "Mândri de echipa noastră", a fost întâmpinat, pe pistă, de scandările "campionii, campionii", de un grup compact de angajaţi ai aeroportului.
Primul care a coborât din aeronavă a fost căpitanul Iker Casillas.
Programul naţionalei pregătite de Vicente del Bosque este extrem de încărcat în această seară.
La plimbare prin Madrid
Campionii mondiali urmează să fie primiţi la Palatul Zarzuela de Regele Juan Carlos şi de premierul Jose Luis Rodriguez Zapatero la Palatul Moncloa.
Diseară urmează turul de forţă, o plimbare pe străzile capitalei într-un autocar descoperit pentru a fi omagiaţi de fani.

Autocarul campioanei Mondiale va pleca hiar de la Moncloa şi va merge pe arterele Princesa, Plaza de Espana, Gran Vía, Cibeles, Neptuno, Atocha, Ronda de Atocha, Ronda de Valencia, Glorieta de Embajadores, Ronda de Toledo, Puerta de Toledo, Gran Vía de San Francisco, Bailén, Palacio Real, Plaza de Espana şi Glorieta de San Vicente, urmând să ajungă pe esplanada Puente del Rey, în jurul orei 21.00.

David Bisbal, David Bustamante, La Unión şi Antonio Carmona vor susţine un concert, începând cu ora 18.30, la Puente del Rey, unde se preconizează că vor fi prezenţi peste 150.000 de persoane.