Lora și Peter Pop au înregistrat un megasucces cu piesa „Singur în doi. “Dragostea adevărată este atunci când te iubește ciufulită, nervoasă, dimineața și cu coșul ăla din vârful nasului”, este mesajul postat de Lora.

Mesajul la provocare al lui Matteo a fost: “Dragostea este sentimentul de bază, fundamentul pe care noi suntem construiți. Fără ea nu respirăm, nu avem parte de soare, nu ne bucrăm de ceva frumos”. Iar Mircea Eremia a declarat: “De cele mai multe ori mă îndrăgostesc de sufletul sincer al oamenilor”.

Peter Pop nu are doar un timbru vocal de excepție, el fiind atât compozitor, cât și textier, ceea ce îl face un artist complet. De asemenea, el a fost fotomodel și actor, jucand în super producția românească #Selfie69. Videclipul piesei “Lucruri mici” a fost filmat în București, în regia lui Cristian Andrei.

Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, cand a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Apoi au urmat colaborări cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile și zile) și single-ul “Umbre”, iar recent a lansat single-ul “Interzis”.