Campanie de ajutorare a oraşului Dorohoi, iniţiată de un ONG

Campanie de ajutorare a oraşului Dorohoi, iniţiată de un ONG

Fundaţia “Star of Hope” România a demarat campania “Au nevoie de noi”, pentru mobilizarea de resurse care să-i ajute pe oamenii din Dorohoi să revină cât mai repede la o viaţă normală.

Oraşul Dorohoi se numără printre zonele care au fost cel mai greu încercate de inundaţii, peste 2.500 de persoane fiind afectate în mod direct, adică peste 10% din populaţia oraşului. În urma inundaţiilor 14 persoane au decedat, 880 de case au fost puternic afectate iar 250 de case sunt în pericol de a se părbuşi în orice clipă.

“Star of Hope” România activează în Dorohoi de peste 8 ani de zile, ocupându-se de ajutorarea familiilor aflate în situaţii de criză şi de problemele acestora. Una dintre familile din Dorohoi lăsate fără agoniseala de-o viaţă este familia Adochiţei, care are un copil cu sindrom Down care a supravieţuit ca prin minune întrucât nu era acasă în momentul dezlănţuirii viiturilor.

Toţi cei care vor să se implice în strângerea de fonduri, materiale de construcţii, mobile, alimente sau orice ar fi necesar pentru sinistraţii din Dorohoi pot face donaţii în conturile deschise de fundaţie la BCR Iaşi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • RO68RNCB0175033618640007 pentru euro
  • RO57RNCB0175033618640011 pentru lei.