Dinamo - Olimpia Bălţi, antrenament pentru Hajduk

Dinamo - Olimpia Bălţi, antrenament pentru Hajduk

Dinamo susţine astă-seară manşa secundă a turului doi preliminar din Liga Europa, în compania moldovenilor de la Olimpia Bălţi.

Partida din "Groapă" va începe la ora 20.45 şi va fi transmisă în direct de Sport.ro. În tur, la Chişinău, bucureştenii s-au impus cu 2-0, goluri Pulhac şi Liviu Ganea. "Câinii" sunt ca şi calificaţi pentru turul trei preliminar, unde vor da piept cu croaţii de la Hajduk Split.

Dinamo îi va folosi în premieră în atac pe Liviu Ganea şi pe Georgian Păun, doi tineri care au scăpat în sfârşit de chinul împrumuturilor la alte echipe, primind şansa de a demonstra ce pot şi în tricoul "roş-albilor".

"Clau-gol" s-a transferat la "U" Cluj

Ne puteți urmări și pe Google News

Atacantul Claudiu Niculescu, unul dintre oamenii de bază ai "câinilor" în ultimii ani, a decis să se despartă de Dinamo şi să-şi continue cariera la "U" Cluj, acolo unde a fost dorit de patronul Florian Walter, fost acţionar în Ştefan cel Mare.

Pe de altă parte, mult-discutatul schimb Zicu - Grigorie are tot mai puţine şanse de a se împlini. Ştefan Grigorie nu mai vrea să plece din Giuleşti. Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, îi acuză de neseriozitate pe conducătorii giuleşteni, care s-au retras subit de la negocieri.

Ioan Andone, antrenorul dinamoviştilor, nu concepe să nu ia titlul cu Dinamo. "Eu am luat titlul Capitalei şi, de atunci, a rămas în provincie. Tot eu trebuie să îl readuc în "Ştefan cel Mare". Până la urmă, faptul că nu am făcut cine ştie ce transferuri poate fi în favoarea noastră, pentru că avem mult mai puţin de lucru la omogenizare şi mecanismele de joc sunt bine puse la punct", a spus "Fălcosul". Dinamo va avea pentru Liga Europa o imagine ecologistă, pentru că un rând de tricouri va fi de culoare verde.

Liga Europa - turul doi preliminar, manşa retur 20.45 - Sport.ro

Dinamo Bucureşti: Curcă - Homei, Scarlatache, Moţi, Pulhac, Torje, Mărgăritescu, C.Munteanu, G.Păun, Andrei Cristea. L.Ganea. Antrenor: Ioan Andone.

Olimpia Bălţi: Paşcenco - Văluţă, Verbeţchi, Orlovski, Ogada, Camara, Paseciniuc, Tcaciuc, Jerome, Adaramola, Ovseannicov. Antrenor: Nicolae Bunea. Arbitru la centru: A. Damato (Italia). Stadion: "Dinamo", Bucureşti.