Evenimentul Zilei > Actualitate > „Câinii” mușcă din Reghecampf: „Mai are multe de dovedit ca antrenor”
„Câinii” mușcă din Reghecampf: „Mai are multe de dovedit ca antrenor”

„Câinii” mușcă din Reghecampf: „Mai are multe de dovedit ca antrenor”

Derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa sâmbăta viitoare, dar războiul declarațiilor a început de acum.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, și-a pus toți dinamoviștii în cap la finalul meciului câștigat de „roș-albaștrii” cu scorul de 2-0 în fața celor de la „U” Cluj, când a spus: „Noi nu ne luptăm cu Dinamo la titlu, ei în momentul de față nu reprezintă absolut nimic. Ar trebui să-și vadă lungul nasului, noi ne luptăm cu Astra și cu Petrolul, nu cu Dinamo”. Oficialii grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare l-au taxat pe „principalul” din Ghencea pentru declarațiile pe care le-a făcut.
Reghecampf mai are multe de dovedit ca antrenor, dincolo de performanţele pe care le-a avut. Ştim cum funcţionează treburile pe plan intern. Valoarea unui antrenor se vede în cupele europene și am văzut ce a făcut el în Liga Campionilor… Modestia e un atribut al oamenilor de calitate.
La Steaua s-au investit mulţi bani, s-au cumpărat jucători de valoare. Cu bani mulţi, aproape oricine poate face lucrurile să meargă bine. Cei foarte buni fac treabă cu bani puţini. La Dinamo, singura şansă e să facem această reconstrucţie, pe care am început-o foarte bine. Spre deosebire de alţii, noi ne vedem lungul nasului”, a declarat Ionuț Negoiță, principalul acționar al FC Dinamo.
„Jucătorii sunt nemulţumiţi de aceste declaraţii şi sunt îmbărbătaţi de ele. Vor să arate că nu este aşa. Fiecare lucru urât care se spune despre noi ne îmbărbătează”, a precizat Flavius Stoican, antrenorul „câinilor roșii”.
Ionel Dănciulescu, noul director general al FC Dinamo, s-a arătat însă mai împăciuitor: „Din punctul meu de vedere, a fost o declaraţie neinspirată a lui Reghe şi atât. Din ce-am văzut din ultimele declaraţii, cred că şi-a dat seama de greşeală”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: