Evenimentul Zilei > Actualitate > Ca în filme! Scrisoarea unui român către iubita sa face înconjurul lumii
Ca în filme! Scrisoarea unui român către iubita sa face înconjurul lumii

Ca în filme! Scrisoarea unui român către iubita sa face înconjurul lumii

Se spune că nimic nu este întâmplător, mai ales când este vorba de dragoste. Doi tineri îndrăgostiți care se plimbau pe o plajă retrasă din Irlanda, Arklow South, au găsit o sticlă, în care se afla o coală de hârtie făcută sul.

Curioși, cei doi au luat sticla, au desfăcut-o, iar înăuntru au dat de o scrisoare scrisă într-o limbă străină lor. După ce s-au dus la un specialist, au constatat că scrisoarea era scrisă în limba română, de către un tânăr, pe nume Silviu, și era adresată unei tinere fete din Glasgow.

Pe sticlă este trecută data de 21 decembrie.

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția. Sufletul meu este al tău. Bună, draga mea! Nici nu știu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra.

Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”, a scris bărbatul în scrisoare.

„Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”, i-a mai transmis Silviu femeii iubite.

Silviu, românul îndrăgostit, precizează la finalul scrisorii că se știu de pe Instagram. „Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, potrivit antena3.ro