Bute vrea să boxeze pe un stadion din România

Bute vrea să boxeze pe un stadion din România

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în contractul pe care l-a semnat cu canalul de televiziune Showtime a ţinut să pună o clauză care să-i permită să dispute un meci în România.

"Am vorbit şi cu conducătorii de la Interbox şi am ţinut să pun în contractul cu Showtime o clauză care să-mi permită să boxez în România, în eventualitatea în care acest lucru va fi posibil", a spus campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, citat de "Gsp", adăugând: "Dacă nu se va realiza nimic, voi boxa la Montreal sau la Quebec. Ştiu că Sala Polivalentă este destul de mică, iar dacă meciul s-ar disputa pe un stadion ar fi foarte bine".

Bute a mai spus că îşi doreşte să îşi pună centura în joc împotriva unui adversar puternic, şansele ca acest lucru să se întâmple fiind mult mai mari anul viitor.

"Sunt mai mulţi adversari pe care îi pot avea anul viitor: cei doi nemţi - Robert Stieglitz şiArthur Abraham - , americanul Kelly Pavlik, jamaicanul Glen Johnson, care a învins vineri prin KO, sau camerunezul Sakio Bika, pe care l-am învins în urmă cu trei ani, însă a câştigat toate meciurile de atunci", a adăugat gălăţeanul.

Ne puteți urmări și pe Google News